reklama
 
ohodnotit

Hadí ostrov

Snake Island

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Hadí ostrov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.8.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2016
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.9.2008
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
EwiczkaH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.12.2005
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.9.2008
Maxwel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44702minih44702Návrat na vrchol (2006) 
We are Marshall n
minih65449minih65449Hurá do Afriky! (2010) 
Konferenz der Tiere 3D n
minih34899minih34899Mládí v trapu (2003) 
Old School n
minih44137minih44137Kněz je poděs (2007) 
License To Wed n
minih131563minih131563Jako zvířata (2013) 
Portrait of an Animal Behavior n
minih138559minih138559Smrtelná pomsta (2013) 
Deadly Revenge n
minih7940minih7940Goofy na výletě (1995) 
A Goofy Movie n
minih12469minih12469Millerova křižovatka (1990) 
Miller's Crossing n
minih32699minih32699Ráno v Benátkách (2002) 
Lundi matin n
minih42381minih42381Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 
Borat: Cultural Learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
4   - curil
7   - marci22
6   - Rendys
10 - michaela11
3   - 10kacka10
5   - JUMANJI197
7   - MIGELO26
7   - Status
5   - EwiczkaH
8   - VASEK168
7   - Maxwel

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy: Šance

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614824
Fotografií: 538931
Plakátů: 257911
Obsahů a biografií: 132088

Poslední komentáře

Noc v muzeu (2006)

Potencial Bena

Noc v muzeu
Myslím, že potenciál Bena   Stillera je mnohem vyšší,   než jaký mohl využít v   tomto filmu a věřím, že   jeho čas ještě přijde.   Nicméně více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.26