reklama
 
ohodnotit

Guvernantka

The Governess

Rok:
1997
Délka:
115 minut
Premiéra v ČR:
29.4.1999
„Minnie Driverová popřela své já, aby se mohla stát sama sebou.“

Celkové hodnocení filmu Guvernantka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2014
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2006
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.5.2007
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2007
pupisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
petr0394
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih66107minih66107Čtyři okamžiky ticha (1995) [TV film] 
Čtyři okamžiky ticha n
minih64148minih64148Už vám není dvacet, paní Bláhová (1980) [TV inscenace] 
Už vám není dvacet, paní Bláhová n
minih46931minih46931Já jsem ty a ty jsi já (2006) 
It's a Boy Girl Thing n
minih6605minih6605Dobře situovaný pán (1939) 
Dobře situovaný pán n
minih39658minih39658Bokovka (2004) 
Sideways n
minih15380minih15380Panenství (1937) 
Panenství n
minih7235minih7235Ed Wood (1994) 
Ed Wood n
minih23635minih23635Zastavení na Missouri (1976) 
The Missouri Breaks n
minih31843minih31843Pan Klein (1976) 
Monsieur Klein n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - Erkul
9   - clara.bow
8   - melakara
7   - xebece
4   - Strength
8   - yuyka
4   - Bogy
8   - pupisek
10 - petr0394
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.256