reklama
 
ohodnotit

Gunga Din

Další název:
Vzpoura v Sidi Hakim
Rok:
1939
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Gunga Din

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.8.2009
JVSoolen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.12.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.8.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76499minih76499Žraloci na s(o)uši (2011) 
SeaFood n
minih18238minih18238Ryba na suchu (1942) 
Ryba na suchu n
minih24547minih24547Slečna matinka (1938) 
Slečna matinka n
minih19891minih19891Super Mario Bros. (1993) 
Super Mario Bros. n
minih4796minih4796Bumerang (1946) 
n
minih29724minih29724Svatby podle Mary (2001) 
The Wedding Planner n
minih153212minih153212Náš milovaný Damilola (2016) [TV film] 
Damilola, Our Loved Boy n
minih64831minih64831Zeťák (1993) 
Son in Law n
minih123587minih123587Purpurový vrch (2015) 
Crimson Peak n
minih58790minih58790Roztržitý sanitář (1964) 
The Disorderly Orderly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
8   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Frolíček
7   - Edward52
3   - Hugin
9   - JVSoolen
6   - rosta12
10 - Gremmie
8   - Johnny1
5   - AgentBláha
4   - Kloby
8   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

14:25 - 15:05

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitler versus Churchill

14:20 - 15:05

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:00 - 15:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 16:35

23 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622373
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.575/0.533