reklama
 
ohodnotit

Golem

Další název:
Le golem (FR); The Golem: The Legend of Prague; The Man of Stone
Žánr:
Rok:
1936
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
14.2.1936

Celkové hodnocení filmu Golem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2017
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
JSloup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44115minih44115Akeelah (2006) 
Akeelah and the Bee n
minih23394minih23394Zabij mě znovu (1989) 
Kill Me Again n
minih15111minih15111Ostrov pokladů (1982) [TV film] 
Остров сокровищ n
minih23198minih23198Vzpomínky na budoucnost (1970) 
Erinnerungen an der Zukunft n
minih154096minih154096Timber - Lovec pokladů (2016) 
Timber the Treasure Dog n
minih15287minih15287Paklíč (1944) 
Paklíč n
minih60773minih60773Příběh Audrey Hepburnové (2000) [TV film] 
The Audrey Hepburn Story n
minih55731minih55731Zdánlivě mrtvá (2006) [TV film] 
Presumed Dead n
minih23931minih23931Zločin z vášně (1996) 
The Rich Man's Wife n
minih40410minih40410Přílivová vlna (1997) [TV film] 
Tidal Wave: No Escape n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - argenson
8   - curil
6   - Edward52
5   - AGAMEMNON
6   - Faye
5   - fingon
2   - JSloup

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry (2005) [TV cyklus]

05:35 - 06:00

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:35 - 06:25

141 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.509