reklama
 
ohodnotit

Golem

Další název:
Le golem (FR); The Golem: The Legend of Prague; The Man of Stone
Žánr:
Rok:
1936
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
14.2.1936

Celkové hodnocení filmu Golem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2017
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
JSloup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72396minih72396Nebezpečná kořist (2010) 
La Proie n
minih25574minih25574Jedna nebo dvě ženy (1985) 
Une femme ou deux n
minih65025minih65025Pan Dokonalý (2009) 
The Good Guy n
minih63545minih63545Dům hrůzy (2006) 
Mustang Sally n
minih15791minih15791Piknik (1967) 
Piknik n
minih30412minih30412Cromwell (1970) 
Cromwell n
minih43749minih43749Kožich: Imaginární portrét Diane Arbusové (2006) 
Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih39543minih39543Spadla z nebe (1978) [TV seriál] 
Spadla z oblakov n
minih25785minih25785Jezdci purpurových stepí (1996) [TV film] 
Riders of the Purple Sage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - argenson
8   - curil
6   - Edward52
5   - AGAMEMNON
6   - Faye
5   - fingon
2   - JSloup
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.328