reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Golem

Další název:
Le golem (FR); The Golem: The Legend of Prague; The Man of Stone
Žánr:
Rok:
1936
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
14.2.1936

Celkové hodnocení filmu Golem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2017
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
JSloup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102803minih102803Obětní beránek (2012) 
Au bonheur des ogres n
minih51443minih51443Odumírání lásky (1978) 
Eutanasia di un amore n
minih40657minih40657Jako malé děti (2006) 
Little Children n
minih60850minih60850Krvavé vykoupení (2008) [TV film] 
Backwoods n
minih74121minih74121Megažralok vs. Crocosaurus (2010) [Video] 
Mega Shark vs Crocosaurus n
minih27195minih27195eXistenZ (1999) 
ExistenZ n
minih52675minih52675Stella Street (2004) 
Stella Street n
minih68709minih68709Tohle je ráj (2011) 
Wanderlust n
minih54910minih54910Oheň z nebe (2001) [TV film] 
Lightning: Fire from the Sky n
minih46465minih46465Soudný den (1999) [Video] 
Judgment Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.7 %
7   - argenson
8   - curil
6   - Edward52
5   - AGAMEMNON
6   - Faye
5   - fingon
2   - JSloup

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

38 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.527/0.502