Zari
ohodnotit

Goblin [TV film]

Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
92 minut

Obsah filmu Goblin

 
Do malého městečka Hollowglen přijíždí Neil Perkins se svou manželkou Kate, ročním synem Nathanem a sedmnáctiletou Nikki, dcerou z prvního manželství, kterou doprovází kamarádka Cammy. Neil má ve městě pracovní schůzku, když se má podílet na rozvoji města. Je právě Halloween a obyvatelé města se zamykají do svých domovů.

Perkinsovi netuší, že je město zatíženo hroznou kletbou. V roce 1831, právě na Halloween, při každoročním rituálu obětovali vesničané postižené dítě ohni. Jeho matka čarodějnice město proklela a od té doby se vrací odporný skřet Goblin vždy 31. října, aby odnesl narozené děti a zabil každého, kdo se mu připlete do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Goblin >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2019
Slabší průměr hororového žánru, kdy se   představuje další z nekonečné řady   odporných skřetů - Goblin. Pokud se zrůda   objevuje zahalená do pláště, ještě triky   ujdou, ale jakmile o svůj smradlavý pláštík   přijde, je to horší. Na speciálních efektech   CGI je znát omezený televizní rozpočet. V   příběhu se objevuje několik nelogičností,   neustálé honičky v lese jsou více úsměvné,   než aby budily u diváka hrůzu. Jednotlivé   Goblinovy oběti umírají stejným způsobem,   kromě scény se skleněným střepem. Skřet je   zpočátku děsivý, ale i to pokračujícím   dějem vymizí. Nápaditému divákovi po   třetině filmu dojde, jak se zápletka bude   vyvíjet a že ne vše je zásluha   nadpřirozených sil.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama