reklama
 
ohodnotit

Get Back

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
27.8.1992
„Světové turné Paula McCartneyho, dokumentující úspěch Beatles.“

Celkové hodnocení filmu Get Back

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2007
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2014
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.11.2007
vohralda015
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6146minih6146Děti ráje (1945) 
Les enfants du paradis n
minih50518minih50518Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka (2005) 
J'ai vu tuer Ben Barka n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih22074minih22074Valmont (1989) 
Valmont n
minih30997minih30997Před svatbou ne! (2001) 
Heartbreakers n
minih11657minih11657Lucie (1963) 
n
minih6814minih6814Doznání (1970) 
L'aveu n
minih12303minih12303Města a roky (1973) 
Goroda i gody n
minih38845minih38845Beru a jeho dámy (1968) 
Beru et ses Dames n
minih22469minih22469Vězeňský kovboj (1995) [TV film] 
Convict Cowboy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
10 - cicis
9   - Erkul
8   - Bara.40
8   - REKBRIT
9   - melakara
10 - dandysek
9   - vohralda01
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149578
Osobností: 631383
Fotografií: 571318
Plakátů: 271074
Obsahů a biografií: 137485

Poslední komentáře

Válka o planetu opic (2017)

Válka o planetu opic
Morální hodnoty z mutované   opice a boj s šíleným   plukovníkem.
Efekty   perfektní ale děj nudný   upovídaný žádná řezba co   slibuje název filmu.
Slabé pokračování   opičího trápení

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Piráti z Karibiku: Salazarova po...

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Další z temných mořských   příběhů kde zase Jack   vypluje z každého   maléru.
Tentokrát   zbaví moře všech prokletí   a kouzel.
S   přibývajícími díly mě to   přijde už takové nudné a   stále do kola.

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.159/0.122