reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Gen: František Šťastný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22695minih22695Vojín Benjaminová (1980) 
Private Benjamin n
minih46121minih46121Sto dukátů za Juana (1971) [TV inscenace] 
n
minih20745minih20745Temný anděl (1990) 
Dark Angel n
minih34188minih34188Alice ve městech (1974) 
Alice in den Städten n
minih50404minih50404Ztracený prapor (2001) [TV film] 
The Lost Battalion n
minih28465minih28465Divoké kočky (2000) 
Coyote Ugly n
minih22935minih22935Vřískot (1996) 
Scream n
minih24543minih24543V každém pokoji žena (1974) 
n
minih5608minih5608Čest rodiny Prizziů (1985) 
Prizzi's Honor n
minih56534minih56534Návrat domů (2009) 
Homecoming n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 %
8   - Erkul
5   - Agostino
6   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
8   - satyr
3   - uriel
10 - ortos1
4   - jjano

TV Program

ČT1 - Kojak: Květiny pro Mattyho (19...

08:00 - 09:35

64 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Svobodovi koně

09:00 - 09:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Popelka (2011) [TV film]

08:05 - 09:20

59 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:30 - 09:40

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141545
Osobností: 606309
Fotografií: 526447
Plakátů: 253926
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.826/0.796