ohodnotit

Gangsterova milenka

La pupa del gangster

Další název:
Gangsterova loutka; Gangsterovo děvče; Get Rita; Gun Moll; La pépée du gangster; Lady of the Evening; Poopsie & Co.; Sex Pot
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
95 minut
„Půvabná prostitutka je nucena pracovat pro mafiána. Když její šéf spáchá vraždu, pokusí se ho podvést, ale on se o jejích plánech dozví.“

Celkové hodnocení filmu Gangsterova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (30 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.10.2017
LiborF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2018
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2016
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.10.2017
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2017
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2017
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2017
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2017
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2016
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2017
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2018
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
burlad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55468minih55468Čarovná rybí kostička (1984) [TV inscenace] 
Čarovná rybí kostička n
minih40760minih40760Mission: Impossible III (2006) 
Mission: Impossible III n
minih22838minih22838Vražda v hotelu Excelsior (1971) 
Vražda v hotelu Excelsior n
minih25319minih25319Příběh vzducholodi Hindenburg (1975) 
The Hindenburg n
minih9769minih9769Jsem děvče s čertem v těle (1933) 
Jsem děvče s čertem v těle n
minih8333minih8333Hledání pana Goodbara (1977) 
Looking for Mr. Goodbar n
minih42975minih42975Melodie bílého klavíru (1978) [TV inscenace] 
n
minih16733minih16733Pouta (1995) 
The Tie That Binds n
minih163067minih163067Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (2001) [TV film] 
Legend of the Lost Tribe n
minih63533minih63533Kvílení (2010) 
Howl n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (30)
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - pataamat
4   - FLA
7   - LiborF
3   - Agostino
8   - Bara.40
6   - PORTER
7   - melakara
8   - Nasudr
3   - ponorka.ba
8   - fred.appl
7   - Kycky
6   - Scifista
10 - oulisna
7   - Johnny1
8   - K882
7   - wrangler
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279704
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.353/0.317