reklama
 
ohodnotit

Gangsterova milenka

La pupa del gangster

Další název:
Gangsterova loutka; Gangsterovo děvče; Get Rita; Gun Moll; La pépée du gangster; Lady of the Evening; Poopsie & Co.; Sex Pot
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
90 minut
„Půvabná prostitutka je nucena pracovat pro mafiána. Když její šéf spáchá vraždu, pokusí se ho podvést, ale on se o jejích plánech dozví.“

Celkové hodnocení filmu Gangsterova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.5% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2016
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2016
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2016
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48726minih48726Velký vezír (2005) 
Iznogoud n
minih24556minih24556Muž, ktorý luže (1968) 
L'homme qui ment n
minih52508minih52508Záhady Slavičího domu (1983) [TV seriál] 
Shroud for a Nightingale n
minih17467minih17467Případný sňatek možný (1976) 
Cours après moi que je t'attrape n
minih126976minih126976Fanklub smrti (2014) [TV film] 
Lighthouse n
minih51701minih51701Špinavá záležitost (1981) 
Une sale affaire n
minih47145minih47145Zakázané království (2008) 
The Forbidden Kingdom n
minih4473minih4473Bony a klid (1987) 
Bony a klid n
minih36937minih36937Milenci (1958) 
Les Amants n
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.5 %
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
8   - hvezdyn
8   - pataamat
3   - Agostino
8   - Bara.40
6   - PORTER
8   - Nasudr
7   - melakara
8   - fred.appl
10 - oulisna
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
10 - mary.charl
6   - d.svatava
7   - jjano

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry (2005) [TV cyklus]

05:35 - 06:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:00

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

03:35 - 06:25

143 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.95/0.859