ohodnotit

Gabriela

Gabriela, Cravo e Canela

Země:
Rok:
1983
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Gabriela

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41414minih41414Tom a Jerry letí na Mars (2005) 
Tom and Jerry Blast Off to Mars n
minih134784minih134784F. D. Roosevelt, lovec werwolfů (2012) 
FDR: American Badass! n
minih97370minih97370Byt je vykraden, maminko (1983) [TV inscenace] 
Byt je vykraden, maminko n
minih58575minih58575Alfa a Omega (2010) 
Alpha and Omega n
minih48611minih48611Vzpoura v Seattlu (2007) 
Battle in Seattle n
minih71266minih71266Moje svatba (2007) [TV film] 
I Me Wed n
minih27106minih27106Hilary a Jackie (1998) 
Hilary and Jackie n
minih41034minih41034Budulínek Mandelinka (1984) [TV inscenace] 
Budulínek Mandelinka n
minih31873minih31873Kdo s koho (2001) 
The Score n
minih144796minih144796Krev šampiona (2016) 
Bleed for This n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
8   - curil
4   - Agostino
10 - kubik-duli
10 - dederon
3   - valentine
8   - Status
4   - jeremyroe
3   - jjano
4   - Ladik80
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152849
Osobností: 637211
Fotografií: 582163
Plakátů: 276514
Obsahů a biografií: 140265

Poslední komentáře

Pepa (2018) [DCP]

Z

Pepa
pohledu chlapa spíš hodně   smutná komedie.Ten pocit   fláknout Špalkové byl   místy neodbytný :-))) Jinak   jako snímek lehké   zklamání.Nápad více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Truth or Dare (2012)

Truth or Dare
Vadí nebo nevadí? Velice   známá hra, kterou hrál snad   naprosto každý. A je to hra   skutečně nebezpečná,   neboť dostala do problémů   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

To (1990) [TV film]

NIc, než výprava

To
Srágora. 2 hvězdy za   výpravu, jinak vůbec nic.   Knižní originál je 1000x   lepší, totok bude mít   ještě nastavovanou   kaši...bla bla bla. více >

Autor: Worech | Hodnocení: 2 / 10

Chattel (2003)

Chattel
Čudujem sa, že tento   dokument je taký neznámy,   veď kvalitou aj výpovednou   hodnotou sa vyrovná   hocijakému známejšiemu   dokumentu na více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Angels of Mercy? (1995) [TV film...

Angels of Mercy?
Na to, že tento film bol   vyrobený pre TV, je   prekvapivo objektívny. Keith   Mann, John Curtin a iní   aktivisti a aktivistky   vysvetľujú více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.24