reklama
 
ohodnotit

Gabriela

Gabriela, Cravo e Canela

Země:
Rok:
1983
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Gabriela

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28873minih28873Psycho III (1986) 
Psycho III n
minih28389minih28389Křupan (2000) 
Loser n
minih39118minih39118Palermo schreit nicht (1999) 
n
minih46968minih46968Twilight sága: Stmívání (2008) 
Twilight n
minih18240minih18240Ryba jménem Wanda (1988) 
A Fish Called Wanda n
minih56164minih56164Konspirátor (2010) 
The Conspirator n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih13674minih13674Návštěva z oblak (1955) 
Návštěva z oblak n
minih75881minih75881Laskavý dotek (2010) [TV film] 
The Client List n
minih57687minih57687Zelený ptáček (1984) [TV inscenace] 
Zelený ptáček n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
4   - Agostino
10 - kubik-duli
10 - dederon
3   - valentine
8   - Status
3   - jjano
4   - jeremyroe
4   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Bakaláři navíc (1981) [TV epiz...

14:00 - 14:15

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

14:00 - 15:00

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:30 - 14:30

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149627
Osobností: 631506
Fotografií: 571443
Plakátů: 271182
Obsahů a biografií: 137532

Poslední komentáře

Hulk (2003)

Hulk

Hulk
Tenhle zelený naštvaný   týpek se Marvelu nějak   nepovedl. Už ho točili   tolikrát, a stejně v   Avangerech vidíme nakonec   jiného herce, více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 4 / 10

Záblesk štěstí (2017)

Záblesk štěstí
Málokdy bývá příležitost   vidět gruzínský film, i   když v produkci Švýcarska,   ale jde pouze o průměrný   příběh stárnoucí   prostitutky v více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Nebožtíci na bále (1979) [TV hra...

Nebožtíci na bále
Zábavné, ale trochu   přehnané. Některé scény   se opravdu povedly. Herecká   elita v jednom chumlu, dobré   na dívání i ku poslechu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

X-Men 2 (2003)

X-Men 2

X-Men 2
Bryan Singer se velmi   osvědčil u prvního dílu o   mutantech, takže mu logicky   svěřilo studio i druhé   pokračování a rozhodně   neudělalo více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

Blade (1998)

Blade

Blade
V devadesátkách, ještě   jako teenager, jsem tuto   komiksovou postavu (mimo   jiné, vlastní ji Marvel a je   to první jejich postava,   která více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.316/0.269