reklama
 
ohodnotit

Gabriela

Gabriela, Cravo e Canela

Země:
Rok:
1983
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Gabriela

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2015
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48967minih48967Podvod (1985) 
Deceptions n
minih110377minih110377Vše je ztraceno (2013) [2k digital] 
All Is Lost n
minih49240minih49240Přestřelka v Palermu (2008) 
Palermo Shooting n
minih12793minih12793Moje letní story (1994) 
It Runs in the Family n
minih24671minih24671Únos Moravanky (1982) 
n
minih44041minih44041František, prosťáček boží (1950) 
Francesco, giullare di Dio n
minih20511minih20511Tajný závod (1976) 
The Gumball Rally n
minih9700minih9700Jízdní hlídka (1936) 
n
minih155864minih155864Like.Share.Follow (2017) 
Like.Share.Follow n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
4   - Agostino
10 - kubik-duli
10 - dederon
3   - valentine
8   - Status
3   - jjano
4   - jeremyroe
4   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:35

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Malá leta...

22:45 - 23:30

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:40 - 23:35

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Top Star Magazín (2008) [TV po...

22:55 - 00:05

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147436
Osobností: 624928
Fotografií: 558282
Plakátů: 265248
Obsahů a biografií: 135261

Poslední komentáře

Dvojitý agent (2011)

Slušný překvápko

Dvojitý agent
Tím myslím nejen rozuzlení,   které mne překvapilo, ale i   film celkově. Jak hereckými   výkony, solidní napínavou   zápletkou, tak dobrým   více >

Autor: roox | Hodnocení: 8 / 10

Pohledný mizera (2014) [TV film]

Pohledný mizera
Nikdy jsem nepochopil, proč   je u amerického publika   Haylie Duff tak populární   (stejně jako její sestra   Hilary). Není ani průměrnou   více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Mamas a Papas (2010)

No

Mamas a Papas
nevím,nevím.Rádoby   psychologický film,kterému   by ale slušelo lepší   filmařské zpracování a nic   ve zlém,ne v hlavní roli   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Ďáblův advokát (1997)

Ďáblův advokát

Ďáblův advokát
Dosti netradiční film ze   soudního prostředí, jehož   originalita je dána zejména   tím mysteriózním nádechem   a atmosférou, která   neustále více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Šerifská hvězda (2017) [TV seriá...

Šerifská hvězda
Desetidílná série patří k   tomu nejlepšímu, co je v   současně době na v rámci   seriálů HBO uváděno.   Nádherná kanadská příroda   a Tim Roth více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.551/0.514