Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Fredy a Zlatovláska

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Film Maharal - Tajemství   talismanu v mnohých z nás   zanechal rozporuplné dojmy a   říkali jsme si, zda jsme   nezapomněli točit kvalitní   dětské filmy. Ano, dal jsem   jim oběma 9/10, ale zatímco   Maharal od nižší známky   zachránilo jen obsazení   nejlepších českých herců,   v případě Freddyho a   Zlatovlásky jsem vážně   uvažoval o 10/10.
Obsazení tohoto filmu je   opět vzorové - nejlepší   mladí herci ve správně   přidělených rolích. Jako   hlavní Jan Battěk známý   hlavně jako dabér (Juni v   novější (televizní) verzi   Spy kids, Arthur ve filmu   Arthur a Minimojové), z   kluků dále třeba nadějný   Adam Mišík nebo Marek Gallo,   který se zde dokázal   náležitě pozměnit a opět   ukázal, že zahraje cokoliv.   Holky neznám, ale taky   dobré. Z dospělých herců   taky bylo na co se dívat, ve   významnějších rolích se   tu objevily hlavně Ilona   Svobodová a Veronika   Jeníková; zaujali též   třeba paní Černocká a pan   Hraběta.
No a s tímto   obsazením se pak podařilo   vytvořit kvalitní film, o   němž spousta lidí nic   neslyšela, člověk na něj   narazil spíš náhodou - na   silvestra odpoledne -, ale v   porovnání s filmy jako   Maharal jasně vítězí.   Zkrátka, to, o čem se   mluví, nemusí být vždycky   lepší; upřímně řečeno,   mnohdy nebývá lepší.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2014
No nazdar. Přiznám se, že   jsem toto dílo nesledoval   nějak bedlivě. Nerostly ty   její vlasy nějak rychle??   Proč tak osekaný závěr? A   hlavní hrdina?? Děs běs,   vykulené kudrnaté něco a   když si to na konci vyholilo   hlavu...fůůůůůj. Přesto   dávám nějaké plus za pár   zdařilých skladeb.   1210055348/5526

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mládí v Podněstří (Transnistra)

Mládí v Podněstří
Transnistra

Allison Kyler

Kyler Allison

Hedy Lamarr

Lamarr Hedy

Werner Röglin

Röglin Werner

Naposled navštívené:
Mládí v Podněstří (Transnistra)

Mládí v Podněstří
Transnistra

Allison Kyler

Kyler Allison

Hedy Lamarr

Lamarr Hedy

Werner Röglin

Röglin Werner