ohodnotit

Flirtování s katastrofou

Flirting with Disaster

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
5.12.1996
„O sexu, lásce, rodině a jiných nehodách, které se stávají“

Celkové hodnocení filmu Flirtování s katastrofou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.8.2015
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.3.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.9.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2015
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2010
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2006
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
aduliatko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62198minih62198Příběh Johna Lennona (2000) [TV film] 
In His Life: The John Lennon Story n
minih55055minih55055Pacient 001 (1977) [TV inscenace] 
Pacient 001 n
minih128975minih128975Zilionáři (2015) 
Masterminds n
minih102205minih102205Našrot (2012) [2k digital] 
21 and Over n
minih34854minih34854Kyvadlo, jáma a naděje (1983) 
n
minih45763minih45763Divlje senke (1967) 
Divlje senke n
minih23499minih23499Zachraňte Willyho 2 (1995) 
Free Willy 2 n
minih61731minih61731Paní Liška (1988) [TV inscenace] 
Paní Liška n
minih3518minih3518Balkón (1988) 
Balkon n
minih28334minih28334Traffic - Nadvláda gangů (2000) 
Traffic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (23)
8   - curil
7   - ajaajena
5   - Agostino
6   - georginaa
5   - Bara.40
7   - satyr
6   - davidek
6   - dandysek
4   - Petak69
2   - kubik-duli
5   - MysteryIll
9   - oulisna
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - miratskyl
6   - yoogurt
8   - zaluzar
7   - iqtiqe
4   - deatdavid
7   - Topi
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.312/0.278