reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Flintstouni - Deset malých flinstounů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14577minih14577O perlové panně (1997) 
n
minih62189minih62189Last night (2007) [Video] 
n
minih24097minih24097Zralé víno (1981) 
Zralé víno n
minih3934minih3934Bezstarostný Kelly (1993) 
Reckless Kelly n
minih40168minih40168Ledová planeta (2004) 
Retrograde n
minih48312minih48312Foylova válka (2002) [TV seriál] 
Foyle's War n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih16241minih16241Polda a bandita (1977) 
Smokey and the Bandit n
minih22319minih22319Velký (1988) 
Big n
minih37676minih37676Babička a Tomáš (1990) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (9)
7   - AGAMEMNON
10 - satyr
5   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
5   - jambroz58
3   - Bogy
6   - Kromak
5   - Merry
6   - freaxonic
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.213/0.179