ohodnotit

F jako Fairbanks

F... comme Fairbanks

Další název:
F as in Fairbanks
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu F jako Fairbanks

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2018
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2008
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52698minih52698Světáci (1965) 
Un grand seigneur: Les bons vivants n
minih12557minih12557Miss Marplová: Kytice voskových květin (1963) 
Murder at the Gallop n
minih22466minih22466Vězení - Není čas na spravedlnost (1989) 
No Time For Justice n
minih10230minih10230Klec smrti (1989) 
Cage n
minih9630minih9630Ještě na to máme (1996) 
I'm Not Rappaport n
minih21433minih21433Tři vstupenky na 26. (1988) 
Trois places pour je 26. n
minih34306minih34306Muž v ohni (2004) 
Man on Fire n
minih20720minih20720Televizní síť (1976) 
Network n
minih29850minih29850Včelí královna (1962) 
L'ape regina n
minih66744minih66744Policie děkuje (1972) 
La polizia ringrazia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
9   - Johnny1
5   - Alfonc
5   - l.zahry
3   - opl
3   - kata18
5   - MIGELO26
5   - Status
3   - jjano
4   - milan53
4   - Pefto
3   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154189
Osobností: 639291
Fotografií: 586818
Plakátů: 278455
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Swinging Safari (2018)

Swinging Safari
Pohled na zlatá sedmdesátá   léta očima patnáctiletého   kluka, který žije s rodiči   na pláži Pacifiku. Kolem   něj je spousta kamarádů a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.099/0.066