ohodnotit

F jako Fairbanks

F... comme Fairbanks

Další název:
F as in Fairbanks
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu F jako Fairbanks

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2018
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2008
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19162minih19162Smrt v přímém přenosu (1980) 
La Mort en direct n
minih47648minih4764896 hodin (2008) 
Taken n
minih4881minih4881Byt (1960) 
The Apartment n
minih60383minih60383Vertikal (1966) 
Vertikal n
minih3647minih3647Barva peněz (1986) 
The Color Of Money n
minih31942minih31942Vanilkové nebe (2001) 
Vanilla Sky n
minih47625minih47625Tohle se stává jen druhým (1971) 
Ça n'arrive qu'aux autres n
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n
minih40897minih40897Metro (2004) 
Creep n
minih31917minih31917Cikánka a gentleman (1958) 
The Gypsy and the Gentleman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
9   - Johnny1
5   - Alfonc
5   - l.zahry
3   - opl
3   - kata18
5   - MIGELO26
5   - Status
3   - jjano
4   - milan53
4   - Pefto
3   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166393
Osobností: 661072
Fotografií: 647185
Plakátů: 311423
Obsahů a biografií: 153109

Poslední komentáře

Žena je žena (1960)

Žena je žena
Francouzská nová vlna,   barevný sentimentální   hudební komedie a v ní Anna   Karina, Jean-Claude Brialy a   Jean-Paul Belmondo. V   podstatě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Kluci z bronzu (1980)

Kluci z bronzu
Jako vykreslení vojny v   tehdejší době se to   absolutně nedá brát.   Vojenské prostředí   posloužilo jen jako kulisa   děje a jako takové ho více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Vlak do Yumy ve 3:10 (1957)

Vlak do Yumy ve 3:10
Film jsem dnes viděl asi   popáté, možná pošesté,   ale stále je na co se koukat.   Pravda, závěr mohl být   lépe vymyšlen, ale budiž.   více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 8 / 10

Návrat velkého blondýna (1974)

Návrat velkého blondýna
Oproti jedničce přibylo   více humorných skečů. Je   to zkrátka větší prdel,   tak typická pro francouzské   komedie. Režisér Yves Robert   si více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zlo mezi námi (2003)

Návod na ovládnutí zlých démonů v sobě

Zlo mezi námi
Co asi může být z   šestnáctiletého Erika,   když jeho dosavadní život   provází jen problémy,   nespravedlnost a násilí?   Erika za jeho více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.069/0.059