reklama
 
ohodnotit

F-E-D-A [TV film]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
110 minut
„Dramatická epizoda ze života Bedřicha Smetany ve Švédsku“

Celkové hodnocení filmu F-E-D-A

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2017
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15933minih15933Playgirls (1995) 
Playgirls n
minih16552minih16552Poslední leč (1981) 
n
minih43935minih43935Yeongeo wanjeonjeongbok (2003) 
Yeongeo wanjeonjeongbok n
minih39458minih39458Finty Dicka a Jane (2005) 
Fun with Dick and Jane n
minih47886minih47886Puberťačka (2008) 
Wild Child n
minih24563minih24563Stín létajícího ptáčka (1977) 
Stín létajícího ptáčka n
minih58524minih58524Krvavý potok (2009) 
Town Creek n
minih37851minih37851Čistá (2002) 
Pure n
minih42456minih42456Waldes a návrat Františka Kupky (1999) 
n
minih118199minih118199Láska ve hvězdách (2014) [TV seriál] 
Star-Crossed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
5   - Kycky
6   - Rendys
5   - opl
4   - kata18
6   - MIGELO26
7   - Status
6   - Pefto
1   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635264
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.162/0.122