Duben
ohodnotit

Exmanželka za odměnu

The Bounty Hunter

Další název:
The Bounty; Untitled Sarah Thorp Project / Lov na exmanželku (SK)
Rok:
2010
Délka:
111 minut
Premiéra v ČR:
22.4.2010
„Dostat bejvalku za mříže... Kšeft snů“
Popis / Obsah / Info k filmu Exmanželka za odměnu
Na Milo Boyda, smolařského lovce odměn, se usměje štěstí, když dostane za úkol vystopovat a předat spravedlnosti svou bývalou manželku, reportérku Nicole. Domnívá se, že ho čeká snadná odměna. Když mu exmanželka zmizí, aby sledovala stopu vražedného spiknutí, uvědomí si, že to nebude jednoduché. Oba bývalí partneři neustále stupňují finty, kterými se jeden druhého snaží obelstít, až do chvíle, než zjistí, že jim jde oběma o život. Zatímco po Nicole jde drogová mafie, Mila hledají vymahači dluhů. Uvažují, kam se schovat. Do oka jim padne romantický hotýlek, ve kterém před třemi lety trávili líbánky. Shodnou se na tom, že na krachu jejich manželství nesou vinu oba a že jeden druhému chybí. Chvíli se zdá, že se dají znovu dohromady, pak ale Nicole zjistí, že ji chce Milo pouze svést a poté vydat justici. Pokud ale chtějí přežít, budou muset společně překonat mnohem větší nástrahy.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Exmanželka za odměnu
Věčně nezaměstnaný Milo Boyd (Gerard Butler) dostane práci jako "lovec odměn" - má za úkol dostat před soud lidi, kteří si to zaslouží. Jeho dalším terčem je jeho ex-manželka Nicole (Jennifer Aniston), novinářka, která pracuje na článku o skrývané vraždě. Najít temperamentní ex-manželku zas až tak těžké nebude, chytit ji už bude trošku těžší, ale vypořádat s lidmi, co se ji snaží zabít...?

Bláznivá komedie režiséra Andy Tennanta


Autor: salte

Popis / Obsah / Info k filmu Exmanželka za odměnu
Na Milo Boyda (Gerard Butler) se usměje štěstí, když dostane za úkol vystopovat a předat spravedlnosti svou bývalou manželku, reportérku Nicole Hurleyovou (Jennifer Aniston). Domnívá se, že ho čeká snadná odměna, ale když mu Nicole zmizí, aby vypátrala viníky vražedného spiknutí, uvědomuje si, že nic, co se týká jeho a Nicole, není jednoduché. Oba bývalí partneři neustále stupňují finty, kterými se jeden druhého snaží obelstít - do chvíle, než zjistí, že jim jde oběma o život. Možná se domnívali, že splnit manželský slib lásky, věrnosti a vzájemného respektu byl úkol nad jejich síly. Ovšem zůstat naživu a bojovat proti společnému nepříteli bude mnohem těžší.

Zdroj: HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Exmanželka za odměnu
Šarmantný lovec odmien Milo Boyd (Gerard Butler) v poslednom čase nemal veľa šťastia, no zdá sa, že osud mu to posledným džobom dokonale vynahradí – má totiž nájsť a dostať do väzby svoju exmanželku, reportérku Nicole Hurleyovú (Jennifer Aniston), ktorá sa bez ospravedlnenia nedostavila na súd, ktorý ju predvolal. Milo si spočiatku naivne myslí, že tento kšeft zvládne „ľavou zadnou“ a že to budú ľahko a rýchlo zarobené peniaze, no keď ho Nicole párkrát riadne dobehne, docvakne mu, že v ich už aj pred rozvodom dosť turbulentnom, a teraz ešte o čosi komplikovanejšom vzťahu zrejme naozaj neexistuje nič, čo by fungovalo bez zbytočných problémov a komplikácií! Nicole totiž robí všetko pre to, aby sa ho striasla, pretože má práve horúcu stopu vedúcu k podozrivému v prípade brutálnej vraždy – a nikomu nedovolí, Milovi obzvlášť nie, aby ju pripravil o tento príbeh, ktorým sa konečne môže dostať do prvej ligy! Rozhádaným exmanželom skrátka nie sú sväté žiadne pravidlá a neštítia sa žiadnej špinavosti, aby tomu druhému prešli cez rozum – no len do chvíle, keď sa zrazu v ohrození ocitnú životy ich oboch! A v tej chvíli pochopia, že ak si až doteraz mysleli, že dodržať sľub „Až kým vás smrť nerozdelí...“ bolo ťažké, ak nie rovno nemožné, bude pre nich nepochybne ešte podstatne ťažšie... Ostať vôbec nažive! :-)

Zdroj: Markíza


Popis / Obsah / Info k filmu Exmanželka za odměnu
Hrdiny kriminální komedie Andyho Tennanta Exmanželka za odměnu jsou rozvedení manželé, novinářka Nicole a bývalý policista Boyd, živící se jako lovec lidí (odtud i původní název). Muž víc než ochotně přijme kšeft: má najít bývalou ženu, která se nedostavila k soudu kvůli reportáži. Její nalezení není zdaleka tak těžké jako její dopravení do vězení. Zvláště když se oba stanou středem zájmu nebezpečného gangstera. Vynucená blízkost záhy oběma zúčastěným začne přerůstat přes hlavu. Než dojde k očekávanému rozuzlení strastiplné anabáze (z hašteřivých expartnerů se stanou milující a poučení partneři), zažije dvojice perné chvilky v boji o život. Průměrný snímek těžko něčím novým překvapí či pobaví. Gerard Butler jako cynický exmanžel víceméně opakuje svou o dost zábavnější roli ze snímku Chceš mě, chci tě (FP 12/2009) a postava Nicole má předobraz v Brooke Meyersové, již hrála Jennifer Anistonová v hořké komedii Rozchod! (FP 9/2006).
–kat-, Filmový přehled 2010/6


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

7 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178292

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10