reklama
 
ohodnotit

Eva Braunová - Hitlerova milenka

Eva Braun: Her Life with Adolf Hitler

Rok:
1996
Délka:
48 minut

Celkové hodnocení filmu Eva Braunová - Hitlerova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2018
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2010
jirkadedek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2018
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2016
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2011
sfi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2018
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23143minih23143Výzva (1979) 
Defiance n
minih56328minih56328O statečné Kačence aneb Krčma hrůzy (1972) 
O statečné Kačence aneb krčma hrůzy n
minih19691minih19691Stíny horkého léta (1977) 
Stíny horkého léta n
minih16021minih16021Pod palbou (1983) 
Under Fire n
minih34899minih34899Mládí v trapu (2003) 
Old School n
minih10021minih10021Kat (1963) 
El verdugo n
minih79055minih79055Bachelor Party Vegas (2006) [Video] 
Bachelor Party Vegas n
minih63224minih63224Sammyho dobrodružství 3D (2010) 
Sammy's avonturen: De geheime doorgang n
minih68541minih68541Životopis - Anastasia: Jej skutočný príbeh (2005) [DVD] 
Biography - Anastasia: Her True Story n
minih124935minih124935La liceale nella classe dei ripetenti (1978) 
La liceale nella classe dei ripetenti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.9 % (17)
6   - curil
8   - cicis
7   - pataamat
7   - REKBRIT
9   - satyr
7   - Petak69
10 - Roman333
7   - jirkadedek
8   - jambroz58
6   - Zdenek13
7   - tvo
10 - Chroust-Sp
8   - Pavelpi
7   - sfi
8   - kejtl
9   - kieferr
5   - vl.ce
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.476/0.424