reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Enya - The Video Collection

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2010
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
dedecko75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2008
Gesor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2009
Lyonese
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2008
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2007
luborhatle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50459minih50459Don Matteo (2000) [TV seriál] 
Don Matteo n
minih14419minih14419Noční hrůzy (1993) 
Night Terrors n
minih43858minih43858Pearl Harbor: válka v Pacifiku I. (2006) [TV film] 
Pearl Harbor And The War In The Pacific 1 n
minih45090minih45090Battlestar Galactica: Břitva (2007) [TV film] 
Battlestar Galactica: Razor n
minih25042minih25042Kazatelova žena (1996) 
The Preacher's Wife n
minih3506minih3506Balada o Narajamě (1982) 
Narayama Bushiko n
minih34545minih34545Andělíčku, můj strážníčku (1987) 
Now I Lay Me n
minih41355minih41355Körn - Live At Hammerstein (2002) [DVD] 
Live at Hammerstein n
minih43464minih43464Ali Baba - Sluneční princezna (2000) 
Alì Babà and Sunshine Princess n
minih7977minih7977Zdravý nemocný (1971) [TV film] 
Le malade imaginaire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
4   - Agostino
8   - davidek
7   - R.RICKIE
9   - miratskyl
8   - Pauleto
9   - KURUAZIE
9   - RaR
10 - dedecko75
7   - Gesor
10 - tomy
10 - Lyonese
9   - dx23
9   - luborhatle
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134137

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.298/0.261