ohodnotit

Elvis - takhle to je

Elvis - That´s the Way it is

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Elvis - takhle to je

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
doxino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50845minih50845Dobrá čarodějka (2008) [TV film] 
The Good Witch n
minih45347minih45347Blažený svět (2007) 
Heile Welt n
minih40750minih40750Mnichov (2005) 
Munich n
minih53427minih53427Americká trojka (1997) 
An American Affair n
minih58376minih58376Mstitel (2009) [Video] 
A Dangerous Man n
minih60842minih60842Eva (2009) 
Eve n
minih44714minih44714BloodRayne 2: Vykoupení (2007) [Video] 
BloodRayne II: Deliverance n
minih2479minih2479A Time to Love and a Time to Die (1958) 
n
minih11970minih11970Maniac Cop (1988) 
Maniac Cop n
minih34469minih34469Gembinátor (?) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (7)
5   - Agostino
7   - satyr
8   - R.RICKIE
9   - oulisna
5   - Bogy
8   - Ladik80
10 - doxino

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

8 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Uchem jehly (2011) [TV pořad]

18:55 - 19:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:55 - 19:30

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165270
Osobností: 659988
Fotografií: 638219
Plakátů: 307375
Obsahů a biografií: 151480

Poslední komentáře

Prožít si své peklo (1977)

Prožít si své peklo
Velmi povedené koprodukční   drama. Zoufalá matka pátrá   po svojí unesené dcerce.   Skvělý herecký koncert   Annie Girardot rozhodně   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Překladatelé (2019)

Tajemný autor

Překladatelé
Sebestředný nakladatel se   chystá vydat poslení díl   knižní trilogie která je   čtenářským bestsellerem .   Pro co největší zisk se   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Smrt si vybírá (1972)

Smrt si vybírá
Václav Vorlíček je skvělý   expert na pohádky a komedie   ale zcela jistě ne na   detektivky. Na tomhle filmu je   to jasně patrné. Je to celé více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Věc (1982)

Věc
Tenhle horor Johna Carpentera   lze už dnes určitě   považovat za kultovní.   Napětí a mystika v   nehostinné Antarktidě jsou   skoro více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Slunce je také hvězda (2019)

Slunce je také hvězda
Mladá Jamajčanka, stojící   den před deportací na rodný   ostrov, a Korejec. Pravý pár   pro dnešní Ameriku a New   York. Holka na to, že druhý více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.232/0.219