Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Eli
Alergie. - Slovo před sto lety prakticky neznámé, v posledním čase však skloňované stále častěji a s větší naléhavostí. Když má člověk alergii na pampelišky, vyhne se jim. Co si však počít, pokud má alergii na ceý svět?! A právě v tomto místě začíná komorní rodinné psycho hororové drama o boji rodičů zprvu za zdraví, posléze za život svého syna.

Jenže opravdu je vše tak, jak zprvu vypadá? Není něco přece jen jinak?
Chlapec Eli se postupně ocitá v boji proti tajemným silám, o nichž nic neví, proti léčbě a personálu soukromé kliniky, a nakonec i proti vlastním rodičům. Ale možná, že ten absolutně největší boj ho čeká, teprve až vyjde z dotyčného zařízení ven. Pokud tedy ještě někdy vyjde...


Autor: RwlBem

Popis / Obsah / Info k filmu Eli
POZOR, SPOILER!

Clapec Eli se venku začne dusit. Vzápětí se probouzí, byl to jen sen. Co však není sen, že je s rodiči v hotelu a chystají se ven. Eli je navlečen do skafandru a odvážen do sanatoria paní doktorky Hornové. Eli se totiž nesmí pohybovat venku bez skafandru. Zemřel by.

Už hned po příjezdu se Elimu zdá, že vidí ducha. Pak podstoupí první fázi léčby. Při lehu na břiše je mu odebrána kostní dřeň a vstřiknut do kosti speciální virus. Pak se jen přes sklo seznámí s dívenkou zhruba svého věku. Jmenuje se Haley a stejně jako Eli má ráda drobná kouzla, triky. Také jeden předvede. Pak má Eli opět vidinu ducha. Začíná být více a více naštvaný a mění i své chování. Přestává doktorce věřit.

Nastupuje druhá fáze léčby. - To už se vrtá přímo do hlavy a mozku. Další duch už útočí tvrdě a rozbije nábytek. Obviněn je ovšem Eli a jeho vidinám nikdo nevěří. A Eliho pak napadá, zda mu duchové nechtějí být spíše ku pomoci. Jeden z nich mu nenapsal na okno „lie“, lež, ale číslo 317. A to je kód ke dveřím, kde je operační sál a zdravotní záznamy. Eli tam vnikne a ze záznamu zjistí, že duchové jsou ti, kteří zde byli také, ale jsou už po smrti. Perry Hobbes, Agnes Thorve a Lucius Woodhouse. Ti všichni měli po první i druhé fázi stejné symptomy jako Eli a po té třetí zemřeli. To je ta, co čeká Eliho. Eli chce pochopitelně pryč. Je však přemluven, ovšem míní se bránit. V rámci toho prchá až někam do sklepa, kde je ponechán o samotě. Sem pak za ním přichází jeho matka, a ta zde také objeví již tři mumifikované dětské mrtvoly.

Eli se pokouší rozbít sklo a dostat s ven za Haley, aby si zachránil život…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

27 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10