Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Eli

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Endre-silentname
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2019
"Eli" je pre mňa   mix dobrého a zlého. Neviem   čo si z toho mám nakoniec   reálne odniesť. Záverečná   časť je spravená dosť   dobre a má zaujímavé   elementy, no súčasne ako   divák som mal po celú dobu   pocit, že niečo bude inak,   ako sa tu prejavuje. Pozerať   sa to dá, no najlepšie veci   sa podľa mňa odohrajú   počas posledných 20 minút.   Tam sú rozhodne najsilnejšie   a najzaujímavejšie momentky.   Film ma celkom dobré   obsadenie. Musím povedať,   že vidieť v jednom filme   Kelly Reilly, Lily Taylor a   Sadie Sink je dosť   zaujímavé. A hlavne Kelly   Reilly vie veľmi dobre   predať scénky, kde prejavuje   lásku voči svojmu synovi. No   na druhú stranu si povedzme   jeden fakt. Niektoré veci je   asi lepšie nerobiť. Vieme   ako to dopadlo, keď sme   naposledy sledovali film   "Amityville: The   Awakening". Rozhodne nie   dobre. A tu je to podobné.   Nevem či koniec chce   indikovať pokračovanie, no   nemyslím si, že by to nejako   stálo za to. Aj keď to má   pár dobrých vizuálov, tak   film nevie moc dobre zase   budovať atmosféru. Scénky   by boli efektnejšie, keby som   ich už nevidel. Mám pocit,   že jednotlivé strašidelné   momentky sú už relatívne   staré. Hlavne počas prvých   dvoch tretín. Ako som   povedal. V závere sa veci   vygradujú a všetko sa stane   oveľa silnejším. A   niektoré vizuály v tejto   časti sú super. No pôsobí   to, ako keby sa film počas   predchádzajúcej hodiny tomu   nejako bránil. A nemyslím   si, že bol na to reálny   dôvod. Za jedno pozreie to   možno stojí, no pre mňa je   to viac priemerný film. Tohto   roku som už videl   strašidelnejšie filmy, než   je tento. Každopádne je ale   pravda, že Ciarán Foy urobil   krok vpred oproti svojmu   poslednému režijnému   projektu.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.10.2019
Pokud přečkáte první   hodinu, pak už to dáte celé   a snadno. Zvědavost vás k   tomu přinutí. Bohužel, ta   první hodina je snůška   hororových klišé a   lekaček, které po chvíli   přestanou bavit a i lekat.  
Za ten konec dávám   čtyřicet, spíše za ta   překvapení, než za těch   pár triků a trochu té   akčnosti.
Svarcneger
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2020
Tohle se nepovedlo...
Nudaaaa... Neuveritelna klise,   sed a nuda. Jako kdyby nekdo   dostal domaci ukol natocit   horor a tohle je vysledek.   Nedoporucuju! A ten konec,   slatanina a zase jen klise,   certikuv synacek, jako   ohrany...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kolo plné hvězd (2011) [TV poř...

10:35 - 11:30

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Tutanchamonova kletba

10:25 - 11:20

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

67 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:25 - 11:25

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hana Kino

Kino Hana

Naposled navštívené:
Hana Kino

Kino Hana