Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

El paso

Další název:
Not a Chance
Rok:
2009
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
19.3.2009
„Příběh inspirovaný skutečnými událostmi.“

Komentáře k filmu El paso

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2015
Zajímavé a výbušné   téma, v lesčem opět ukázka   jakési Cesty ven i tento   snímek poukazuje na soužití   a žití nás a cikánů.Herci   i neherci celkem dobré,   akorát hlavní postava paní   Horváthová si myslím pomoc   ani moc nezasloužila, mít X   dětí a ještě nadávat a   kašlat na systém a ´pomoc,   rady atd. to se holt člověk   zachraňovat nedá a také   pomoc některých bílých mě   přišla aš nebývale   obětavá, člověku který o   ni moc nestojí? Jinak film   špatný nebyl, měl i pár   dobrých scének a vtipných   momentů. Nicméně jedno   podívání mně stačilo.
sakro
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.3.2011
každý má svou pravdu
Přestože se jedná o u nás   velmi citlivé a závažné   téma, tento film mu moc   nepomohl. Spíš naopak. V   podstatě vůbec nic   neřeší. Ukazuje pouze jeden   rádoby dojemný příběh   jedné nepřizpůsobivé   rodiny, která přišla o   živitele. Všichni jej po   celou dobu oplakávají a   vzpomínají na něj a nikdo   si jakoby neuvědomuje, že do   nezáviděnihodné situace je   svou nezodpovědností dostal   právě on. Vinu je však   třeba přehodit na stát a   potažmo na úřednické   svině. Všem slušným   úředníkům se okamžitě   omlouvám, osobně tento   názor ani v nejmenším   nesdílím. Mám však   vtíravý pocit, že takto   chtěli celý problém ukázat   veřejnosti tvůrci filmu. Já   však chci hodnotit samotný   film a ne jen jeho námět,   takže svou myšlenku   ukončím rčením našich   předků, které platí beze   zbytku a bez jakékoliv   výhrady i zde: „Každý   svého štěstí strůjcem“.   No a co se tedy týká   snímku. Irena Horváthová   skvělá. Nesdílím názor,   že nestačí po stránce   herecké. Pro mě naopak jako   jediná absolutně   přirozená, nezatížená   žádnými naučenými   hereckými konvencemi. Linda   Rybová a David Prachař si   zachovali svůj standard, ale   určitě nijak zvlášť   neoslnili. Zdeněk Tyc na   režisérské stoličce se   potácí v podprůměru své   vlastní filmografie. Je   vidět, že problematika je mu   blízká, neboť se nejedná o   jeho první film v ní. Ale   Smradi z roku 2002 byli   určitě o kousek lepší. Že   bych film vyloženě   nedoporučil, to říci   nemohu, ale určitě se na   hodinku a tři čtvrtě dá   najít lepší zábava.
Jesse12
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.7.2009
El paso je ucházející film,   ale musím souhlasit s   kritikou uveřejněnou v   jednom nejmenovaném filmovém   měsíčníku: Rybová s   Prachařem nestačí   temperamentem představitelce   romské matky a ona naopak jim   nestačí po té herecké   stránce. Námět jako takový   je určitě zajímavý a dalo   by se z něj lecos dosatat,   ale realizace mě bohužel   trochu zklamala...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

32 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

19:20 - 19:50

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama