ohodnotit

Dvojí svět hotelu Pacifik

Zaklęte rewiry

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1976

Celkové hodnocení filmu Dvojí svět hotelu Pacifik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.5.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2015
Jiří
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2007
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86190minih86190Der Würger von Schloß Blackmoor (1963) 
Der Würger von Schloß Blackmoor n
minih72905minih72905Poznamenaná (2007) [TV film] 
Damage n
minih28932minih28932Dívka Rosemarie (1958) 
Das Mädchen Rosemarie n
minih75073minih75073Mes chères études (2010) [TV film] 
Mes chères études n
minih66699minih66699Videostop (1985) [TV pořad] 
Videostop n
minih72499minih72499Vysněný muž (2005) [TV film] 
The Perfect Neighbor n
minih40299minih40299Augustus, první císař římský (2003) [TV film] 
Imperium: Augustus n
minih47304minih47304Setkání v Praze, s vraždou (2008) 
Setkání v Praze, s vraždou n
minih22440minih22440Vesmírné komando (1991) 
Suburban Commando n
minih80242minih80242Vražedná přitažlivost (1997) 
The Ex n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (12)
8   - curil
5   - Erkul
5   - jarda53
7   - green-tea
8   - hvezdyn
6   - melakara
7   - nick4
9   - miroslav22
6   - rosta12
10 - Gremmie
4   - Jiří
8   - robert55
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639981
Fotografií: 588733
Plakátů: 279516
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Důvěrný nepřítel (2017)

Důvěrný nepřítel
Mno, nebylo to nejhorší, ale   to finále (tedy jestli se   tomu dá říkat finále) bylo   odfláknutý. A i tomu   napětí jakoby něco   chybělo.

Autor: RM | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.277/0.247