reklama
 
ohodnotit

Dva kluci v palbě

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1985
„Velké dobrodružství na koci války. Český film podle stejnojmenného románu národního umělce Bohumila Říhy.“

Celkové hodnocení filmu Dva kluci v palbě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2013
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.10.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.8.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.10.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.9.2015
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2013
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2018
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.5.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37934minih37934Maléry pana účetního (1980) 
Fantozzi contro tutti n
minih26885minih26885Zločin slečny Bacilpýšky (1970) 
Zločin slečny Bacilpýšky n
minih80913minih80913Lorax (2012) 
Dr. Seuss' The Lorax n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih24629minih24629Příhody pana Příhody (1982) 
n
minih41886minih41886Krvavý sport 3 (1997) 
Bloodsport III n
minih23784minih23784Země zaslíbená (1974) 
Ziemia obiecana n
minih10359minih10359Kočár do Vídně (1966) 
Kočár do Vídně n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih42359minih42359Shortbus (2006) 
Shortbus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.1 % (16)
4   - curil
5   - Frolíček
2   - Hugin
4   - martin.stu
6   - nick4
2   - Andrejevna
7   - Jarda.ftr
7   - lejtenant
5   - oulisna
6   - rosta12
1   - MetelskuBl
10 - POČÍTAČ
9   - adalpri
10 - grossberg
7   - tvo
8   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Dirigent

10:30 - 10:55

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Belgie

10:00 - 11:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:50 - 11:00

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

5 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151240
Osobností: 635286
Fotografií: 575812
Plakátů: 273902
Obsahů a biografií: 139055

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.303/0.263