reklama
 
ohodnotit

Dunkirk / Dunkerque

Dunkirk

Další název:
Dunkerque
Rok:
1958
Délka:
134 minut
„Velká porážka i velký zázrak. Rekonstrukce jedné z dramatických epizod druhé světové války.“

Celkové hodnocení filmu Dunkirk / Dunkerque

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.2.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.5.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2008
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2012
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2016
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2008
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2009
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.8.2012
pepe.cerny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih120206minih120206Po proudu (2013) 
Down River n
minih72270minih72270Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců (2011) 
Philibert n
minih16549minih16549Poslední křížová výprava I (1970) 
Mihai Viteazul – Călugăreni n
minih33340minih33340Česká spojka (2002) 
Bad Company n
minih5969minih5969Déjá vu (1989) 
Deja vu n
minih112259minih112259Zlodějka knih (2013) 
The Book Thief n
minih8843minih8843Hvězda z poslední štace (1939) 
n
minih25705minih25705Past na rodiče (1998) 
The Parent Trap n
minih36629minih36629K čertu s hrdiny (1968) 
The Hell with Heroes n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.8 %
9   - curil
9   - Erkul
8   - green-tea
9   - Justik66
9   - Bara.40
8   - satyr
9   - brnvl2105
8   - lejtenant
9   - orlro
6   - 151974
8   - rosta12
7   - me22dec
8   - sluníčko
10 - POČÍTAČ
8   - jambroz58
5   - strelec51
9   - pepe.cerny

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

70 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

50 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

55 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.461/0.421