ohodnotit

Dům her

House of Games

Další název:
Hráčské doupě
Rok:
1987
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Dům her

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2018
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2019
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2018
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.4.2014
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.4.2013
xxxrostislavxxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih110376minih110376Mrňouskové - Údolí ztracených mravenců (2013) [2k digital] 
Minuscule - La vallée des fourmis perdues n
minih155301minih155301Můj přítel Bernard (2012) 
Backkomeui Mugjan Yeohaeng n
minih137217minih137217Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy (2015) [Video] 
Lego:Justice League vs Legion of Doom  n
minih138600minih138600Muž nahoře (1973) 
Man at the Top n
minih53068minih53068Pahorek Pork Chop (1959) 
Pork Chop Hill n
minih41014minih41014O bílém jadýrku (1982) [TV inscenace] 
O bílém jadýrku n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih49063minih49063Hra na svádění (2006) [TV film] 
Getting Played n
minih12003minih12003Manželství po italsku (1964) 
Matrimonio all'italiana n
minih153905minih153905Equalizer 2 (2018) 
The Equalizer 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
7   - curil
8   - tylda
6   - rosta12
8   - thornhill
5   - wrangler
8   - michaldoko
1   - teisan
4   - xxxrostisl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165584
Osobností: 660273
Fotografií: 640199
Plakátů: 308427
Obsahů a biografií: 151917

Poslední komentáře

Pasolini (2014)

Pasolini
Film není podle mého názoru   životopisný. Zachycuje jen   závěr života mého   oblíbeného režiséra,   který je filmovým divákům   běžně znám. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Sedmá rota za úplňku (1977)

Sedmá rota za úplňku
Také dost legrace, ale už to   občas ztrácelo originalitu.   Přesto jsem se bavil, ale   podruhé už to vidět   nemusím. 
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Návrat sedmé roty (1975)

Návrat sedmé roty
Více legrace, více akce,   takže na rozdíl od prvního   filmu má tento u mne také   mnohem vyšší hodnocení.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Kam se poděla sedmá rota (1973)

Kam se poděla sedmá rota
Dodnes si pamatuji zklamání   při odchodu z kina před x   lety. Ani dnes mne to   nenadchlo. Občas jsme se   pousmál, a to je vše. Dnes   bych více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

My Fair Lady (1964)

My Fair Lady
Páni, ta stopáž je hrozná.   Já jsem myslel, že konce   nedožiji. Ta nastavovaná   kaše byla děsná. A navíc   zbytečná. Body dolů. Takže   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.26