Zari
ohodnotit

Duch podzemí

Intermedio

Další název:
The In Between
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
82 minut

Obsah filmu Duch podzemí

 
Film se odehrává v prostředí americko - mexických hranic. Začíná vstupem dvou mužů do komplexu jeskyní pod americko - mexickou hranicí, kudy se chtějí dostat do Mexika na nákup drog,aby je potom doma mohli s velkým ziskem prodat. Ven už nikdy nevyjdou a živé už je nikdo nikdy nespatří.

O 18 let později se jejich děti Malik (Edward Furlong - Kult hákového kříže) a Meg (Cerina Vincent) chtějí pokusit o něco podobného.Také potřebují koupit drogy a přitom se chtějí dozvědět, co se tenkrát s jejich otci stalo. Vydávají se s nimi i jejich přátelé - Malikova dívka Barbie (Amber Benson) a Wes (Callard Harris), to je zase přítel Meg.

Přijedou...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.9.2010
Viděl jsem to jen víceméně náhodou a je to   slátanina. Jen se mi docela líbila jedna z těch   holek, myslím, že ta, co přežila.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tak řeknu vám na rovinu, že když mně otec   tento film přinesl, tak jsem si myslel, že bude   super - už podle názvu. No nebyl. Mněl jsem sto   chutí to DVD vyhodit z okna.
Ani Edward Furlong   tomu nepomohl - spíš naopak.
smíšek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.9.2007
Katastrofa
Jeden z nehorších hororů co jsem viděla,   absolutní blbina. Půjčila jsem si ho jen kvůli   přítomnosti Edwarda Furlonga, který je tu   celkem obtloustlý a zhrozila jsem se co to vzal   za roli. Hrůza. Nenechte se nalákat pěkným   přebalem DVD.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Duch podzemí (2005)Duch podzemí (2005)Duch podzemí (2005)Duch podzemí (2005)
Reklama