reklama
 
ohodnotit

Družina černého pera

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1974
„O mladých lidech, kteří se nebáli riskovat.“

Celkové hodnocení filmu Družina černého pera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.7.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2014
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2008
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.1.2013
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39909minih39909Marie Antoinetta (2005) 
Marie Antoinette n
minih45005minih45005Ubohý pan Kufalt (1981) [TV inscenace] 
Ubohý pan Kufalt n
minih41372minih41372Muž stínu (1994) 
The Shadow n
minih26930minih26930Velký šéf (1971) 
Tang shan da xiong n
minih49212minih49212Poe a vražda krásné dívky (1996) [TV inscenace] 
n
minih4395minih4395Boeing 747 v ohrožení (1996) 
Executive Decision n
minih84765minih84765Sbohem, královno (2011) 
Les adieux à la reine n
minih11778minih11778Mafiáni (1990) 
Goodfellas n
minih18286minih18286Řek Zorba (1964) 
Alexis Zorbas n
minih102430minih102430Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (2011) [TV pořad] 
Těžká léta československého filmu 1969 - 89 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - jarda53
7   - green-tea
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
6   - melakara
8   - davidek
5   - fred.appl
9   - brnvl2105
8   - Jarda.ftr
7   - rosta12
7   - miroslav22
7   - tvo
7   - blackpoint
8   - zsuzsanna
2   - HANSIE242
9   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145760
Osobností: 619581
Fotografií: 545761
Plakátů: 260907
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.313/0.275