reklama
 
ohodnotit

Družina černého pera

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1974
„O mladých lidech, kteří se nebáli riskovat.“

Celkové hodnocení filmu Družina černého pera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.7.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.7.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2014
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2008
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.12.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.1.2013
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46111minih46111Ižorský prapor (1972) 
Izhorski batalyon n
minih12084minih12084Maryška a Napoleon (1966) 
Marysia i Napoleon n
minih65967minih65967Divoké pole (1979) 
Cánh đồng hoang n
minih23780minih23780Země, odkud přicházím (1956) 
Le Pays, d'où je viens n
minih48332minih48332Anténa (2007) 
La Antena n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih46418minih46418Strýčkův sen (1972) [TV film] 
Strýčkův sen n
minih67058minih67058Talentmania (2010) [TV pořad] 
Talentmania n
minih41064minih41064Naděje má hluboké dno (1989) [TV inscenace] 
Naděje má hluboké dno n
minih21356minih21356Tři barvy: modrá (1993) 
Trois couleurs: Bleu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - jarda53
7   - green-tea
5   - hvezdyn
8   - martin.stu
6   - melakara
8   - davidek
5   - fred.appl
9   - brnvl2105
8   - Jarda.ftr
7   - rosta12
7   - miroslav22
7   - tvo
7   - blackpoint
8   - zsuzsanna
2   - HANSIE242
9   - Karolin.Sa

TV Program

ČT1 - Uličnictví pana Čabouna (1981)...

14:00 - 14:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Ulánbátar: Rudý bohatýr

14:10 - 14:35

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:40 - 14:35

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149211
Osobností: 630216
Fotografií: 569205
Plakátů: 270301
Obsahů a biografií: 137125

Poslední komentáře

Její hřích (1939)

Její hřích
No, halekání si tu člověk   užije, to ano. Jinak jde o   skoro červenou knihovnu s   poslabším scénářem. Mne   snímek ničím nezaujal, snad   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Návrat domů (1948)

Návrat domů
Nic moc. Herci se snažili,   což o to, ale scénář byl   takový mdlý. Snímek nemá   scénu, která by utkvěla,   ani takovou postavu, prostě   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Pan Stein je online (2017)

Pan Stein je online
Druhá polovinu příběhu je   daleko lepší. Film je   zásluhou Pierra Richarda až   dojemný a na mě působí   jako smutná komedie. Divák   fandí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Pomsta (1975) [TV film]

Pomsta
No, to hluboká poklona,   docela jsem se bavil. Babča a   její nadávky mi občas   rozvlnily bránici. Tohle se   Šlovákům povedlo. Na to že   jde o TV film, opravdu velmi   dobré. Mohu doporučit.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Koření života (2007)

Koření života
Nevím proč, ale tenhle film   mě fascinuje. Prostá   přímočará zápletka a   hezká hudba. Abigail Breslin   je jednoduše skvělá a Zeta   je v více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.159/0.124