Zari
ohodnotit

Drsňák

Nabbun namja

Další název:
Nabbeun namja; Bad Guy; 나쁜 남자
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
5.7.2002

Komentáře k filmu Drsňák

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Ivett
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Z tohoto filmu mám naprosto   příšerný pocit. Jenomže   se nemůžu ubránit tomu, aby   se mi líbil. Najednou máte   pocit, že láska a nenávist   jdou ruku v ruce. Že je to   skoro to samé. Že děláme   stejné chyby když milujeme i   když nenávidíme.   Znepokojivé.
Karabekian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2006
Pro mě nejepší a   nejkrásnější snímek od   Kim Ki-duka. Sice mě trochu   zklamala závěrečná scéna,   ale nádherný hudební   doprovod mi to zcela   vynahradil. Ti, kterým   příběh přijde   vykonstruovaný, jej asi   nepochopili. Lépe než Kim   zatím nikdo neukázal hranici   mezi láskou a nenávistí.   Jeho nemluvné hlavní   postavy, nádherná korejská   poetika a lyričnost mi   zrkátka učarovaly.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Prý je to příběh o lásce   !? No, pokud láska znamená   mít někoho ve své moci, tak   ano. Potom je to film o   podivné, kruté a vynucené   lásce ... „ V případě,   že nezaplatím 15.000 $ ...   vzdávám se všech práv na   svoje tělo“. No nevím,   tady se asi střetlo mé   evropské vnímání světa s   tím asijským. Nepůsobí to   na mě moc věrohodně a   přestože film má několik   silných momentů: polibek   přes zrcadlo, plakát jako   vražedná zbraň a velmi   podmanivou hudbu, vyšší   hodnocení nedám.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Boatman

Boatman Michael

Isabelle Dumas

Dumas Isabelle

Naposled navštívené:
Michael Boatman

Boatman Michael

Isabelle Dumas

Dumas Isabelle