reklama
 
ohodnotit

Drsňák

Nabbun namja

Další název:
Nabbeun namja; Bad Guy; 나쁜 남자
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
5.7.2002

Celkové hodnocení filmu Drsňák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2007
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2014
Ivett
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2007
Karabekian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2006
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2009
hribisko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
altmann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2014
vitr.pouste
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64260minih64260Sama v Africe (2009) 
White Material n
minih41475minih41475Prvních 20 milionů je nejtěžších (2002) 
First $20 Million Is Always the Hardest, The n
minih26507minih26507Utopenec na útěku (1998) 
Wrongfully Accused n
minih40818minih40818Hostel (2005) 
Hostel n
minih12834minih12834Mona Lisa (1986) 
Mona Lisa n
minih39164minih391645x2 (2004) 
5x2 n
minih16344minih16344Pomáda 2 (1981) 
Grease 2 n
minih131204minih131204Virunga (2014) 
n
minih17913minih17913Rocky 5 (1990) 
Rocky V n
minih24162minih24162Zubaté ostří (1985) 
Jagged Edge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.8 %
9   - jirry
7   - Faye
7   - olgab
10 - Ivett
10 - Karabekian
10 - volam
8   - hribisko
10 - altmann
8   - vitr.poust

TV Program

ČT1 - Walda

01:55 - 02:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Kde je ta země mléka a strdí?

02:05 - 02:35

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

02:15 - 02:50

17 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:50 - 02:55

42 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.205/0.17