reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dracula

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Dracula

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2010
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.4.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2008
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38098minih38098Válečník (2001/1) 
Musa n
minih48659minih48659Star Trek (2009) 
Star Trek n
minih146283minih146283Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 
Collateral Beauty n
minih50888minih50888Prachy k likvidaci (1998) 
Free Money n
minih80177minih80177Kamui, ninja na útěku (2009) 
Kamui gaiden n
minih43893minih43893Ilsa: vlčice SS (1975) 
Ilsa, She Wolf of the SS n
minih3179minih3179Apartmá v hotelu Plazza (1970) 
Plaza Suite n
minih31654minih31654Dotek zla (2000) 
Bless the Child n
minih46355minih46355Nový svět (2006) 
Nuovomondo n
minih40720minih40720Nukleární cíl (2005) [Video] 
The Marksman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - R.RICKIE
6   - Kycky
5   - MaKy92z
6   - Pauleto
7   - Tominko
7   - vl.ce
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141366
Osobností: 605618
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130188

Poslední komentáře

The Veil (2016)

Už to fakt nesmažte

The Veil
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.745/1.723