Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dračí templáři

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Erkul
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Dračí templáři jsou jistě   příběhem z oblasti sci-fi s   historickým podtextem. Boj   zla a dobra, do kterého   vstupují lidské i   nadpřirozené postavy.   Myslím si, že i takové   filmy zpestřují celkový   filmový výběr. Zde už   záleží jen na divákovi, po   jakém filmu sáhne.
ras84
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Dračí templáři (2011)
na filmy od asylumu treba   brať špeciálny meter.   čisto v zásade ide o odpad,   ale vyskytnú sa aj kúsky,   ktoré sú síce stupídne,   blbé, amatérsky zahrané aj   spracované, ale!!! na druhej   strane spú všetky tieto   neduhy v tom správnom pomere   okorenené relatívne   znesiteľným rádoby   príbehom a nie sú len   mrhaním materiálom. a toto   je aj prípad dračích   templárov. je to síce   amatérske (už som videl   lepšie bojové scény na   hradných slávnostiach pri   predvádzačke šermiarskych   skupín), ale také milé a   nevinné, až sa človek   pobaví. toto je určite to   lepšie od asylumu a preto   tomu dám pár hviezdičiek v   samostatnej kategórii   "asylum films"

+ kostými
+ draci a efekty   všeobecne (na moje veľké   prekvapenie) sú kvalitne   spracovaní (u asylumu som   zvyknutý na horšie, oveľa   horšie)
+ prekvapivo   použiteľný námet (skupina   rytierov, kliatba, boj za   spravodlivosť, proste   fantasy)
- súboje by   si zaslúžili trochu viac   choreografie a cvičenia
- načo ďalšie, veď je   to asylum, to je - samo o sebe
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2017
Nechtěná parodie na   rytířské filmy, ve jménu   kříže a našich zájmů.   Neskutečná monstra   všelijakých stvoření a   zvířat na ubohé úrovni.   Nejskutečnější mi   připadal medvěd, než jsem   zjistil, že při mém   zdřímnutí byl film   přerušen reklamou na vodu   Rájec. Jaké zklamání!   Hlavní a ošklivá hrdinka ve   výši 150 centimetrů ruší   o půl metru vyšší chlapi   jakousi změtí úderů a   chvatů kung-fu, což už samo   odporuje žánru filmu.
Vesměs neznámí herci   třetí kategorie odvádějí   odpovídající podprůměrný   výkon, jemuž navíc nic   nepřidá ani příšerný   český dabing. Viděno na TV   Barrandov, kde člověk nemá   jistotu, kdy film začíná a   zda se vůbec vysílá,   protože plánovaný program   je pouze orientační.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

67 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

23:40 - 00:40

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:40 - 00:45

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Reklama