Zari
ohodnotit

Dračí klon [Video]

Dragon Fighter

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
85 minut
„Vetřelec z dávné minulosti ohrožuje svět.“

Komentáře k filmu Dračí klon

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Erkul
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Se divím, že draka nenavrhli   na cenu Akademie. Herecké   výkony opravdu, ale opravdu   mají nejvyšší kvalitu a   také ty dialogy, to by ani   Shakespeare nenapsal. Nevím   jak, ale dvakráte jsem usnul,   ale strachu a hrůzy   nepociřuje jsem spíše ze   zvědavosti, jak drak bude   zničet, poctivě ten biáček   dokoukal. Tak nákladný film   jsem doposude neviděl,   nejlepší snad byl ten   umanutý alkoholik, co se   draka nebál a chlastal a   chlastal. Sci-fi thriller asi   tak F kový.
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2014
Zase jeden snímek, u něhož   je logika neznámý pojem a   vše co tu divák uvidí a   uslyší zavání až s   ohromnou zhovadilostí. Už   počáteční prolog   odehrávající někdy ve   středověku nevytváří na   příběhu nějakou hodnotu,   či informaci. Scéna, ve   které nějací rytíři (   nebo kdo to byl) bojují v   jeskyni s drakem, mě   přinutil si vzpomenout na   českou filmovou pohádku   'Princ Bajaja'. Při   porovnání s těmito tupouny   působí doslova jako Rambo. A   to doslova. Pixelová   helikoptéra, obrazy v obraze,   kde je jedna scéna z   různých úhlů kamery, ale   obrazy vůbec nejsou   synchronizovány, přiblblé   dialogy, herecké výkony na   bodu mrazu. Zcela zbytečný   film, který vůbec neměl   vzniknout. Vynaložené   peníze ( i když jich   viditelné moc nebylo) měli   dát tvůrci radši na   charitu. Bylo by to daleko   prospěšnější.
MSK666
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Lidem, kteri u tohoto snimku   vydrzeli az do konce,   vyjadruji znacnou davku   soucitu. Drak je spise vtipny,   nez hrozivy a padajici kameni   v jeskyni na zacatku filmu me   vazne rozesmalo. Po celou dobu   filmu mi dramaticka hudba   napovida, ze o komedii nejde,   ale... Cekal jsem alespon   Beckovej film, avsak tohle je   neco mnohem horsiho.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Hobby naší doby (2010) [TV poř...

04:45 - 05:15

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon (2004) [TV cyklus]

04:50 - 05:15

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:00 - 05:55

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shawn Bishop

Bishop Shawn

Naposled navštívené:
Shawn Bishop

Bishop Shawn