reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dopravní přestupky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2007
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.5.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2005
emons
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.3.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.1.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2008
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2014
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2014
OBELIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2008
martin23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137809minih137809Nevěsta (2015) 
La novia n
minih74743minih74743Jezdci rodea (1972) 
The Honkers n
minih5959minih5959Deepstar 6 (1989) 
DeepStar Six n
minih10657minih10657Kožená tvář (1990) 
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III n
minih49532minih49532Jak namalovat ptáčka (1980) [TV hra] 
Jak namalovat ptáčka n
minih57660minih57660Vánoční panenka (2004) [TV film] 
Vánoční panenka n
minih38430minih38430Rudá voda (2003) [TV film] 
Red Water n
minih42700minih42700Černá země (1985) [TV seriál] 
Černá země n
minih65718minih65718Lymelife (2008) 
Lymelife n
minih129747minih129747Šach mat (1964) [TV inscenace] 
Šach mat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
8   - curil
7   - Justik66
4   - Chrustyn
7   - Serpentina
7   - emons
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
8   - satyr
4   - mikee007
3   - meduska
7   - oulisna
10 - dederon
6   - rosta12
8   - Rendys
8   - Warden
6   - mrakoslap
10 - Nik
7   - OBELIX
1   - martin23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.42