reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dopravní přestupky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2007
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.5.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2005
emons
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.6.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2007
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2008
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.12.2014
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2008
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.6.2014
OBELIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2008
martin23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4626minih4626Brazil (1984) 
Brazil n
minih80105minih80105Darebák David: Film (2011) 
Horrid Henry: The Movie n
minih11479minih11479Záchranný člun (1944) 
Lifeboat n
minih43056minih43056Škola svádění (2006) 
School for Scoundrels n
minih3647minih3647Barva peněz (1986) 
The Color Of Money n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih13402minih13402Na útěku za průšvihem (1993) 
Trouble Bound n
minih23299minih23299Winterhawk (1975) 
Winterhawk n
minih86175minih86175Lesní duch (2013) 
The Evil Dead n
minih11635minih11635Lovec lidí (1986) 
Manhunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 % (19)
8   - curil
7   - Justik66
4   - Chrustyn
7   - Serpentina
7   - emons
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
4   - mikee007
8   - satyr
3   - meduska
10 - dederon
7   - oulisna
6   - rosta12
8   - Rendys
6   - mrakoslap
8   - Warden
10 - Nik
7   - OBELIX
1   - martin23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.33/0.292