Zari
ohodnotit

I Don Giovanni della Costa Azzurra

Další název:
I dongiovanni della Costa Azzurra; Beach Casanova
Žánr:
Země:
Rok:
1962
Délka:
98 minut
„Tři Italové a tři Francouzky hledají štěstí i povyražení při dovolené na Riviéře“

Obsah filmu I Don Giovanni della Costa Azzurra

 
Tři sicilští muži unavení provinčním životem přijíždějí na Azurové pobřeží. Zároveň mají pověření projednat v Cannes s městskou radou partnerství s jejich rodným městem. Zajímají se i o místní krásky, ale vesměs neúspěšně. Jeden z nich se zamiluje do známého transvestity a druzí dva nenajdou štěstí u švédských dvojčat. Stejně dopadnou i další tři mužští hrdinové. V této prázdninové komedii vítězí ženy na celé čáře.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.7.2024
Je to typická italská komedie se všemi svými   silnými i slabými stránkami. Má velmi   řídký, bohužel předvídatelný děj, takže   hlubší zápletku podpořenou   propracovanějšími hereckými výkony, aby   divák pohledal. Na druhou stranu tomu nechybí   patřičně ztřeštěná absurdita, ale   předvedený satirický humor se po tolika letech   od premiéry přece jen už poněkud rozplynul. A   to je sexistických vtipů na celý film víc než   dost. Francouzská riviéra a Italové středního   věku, jak se říká, prohánějící ženské   sukně. Nic víc, nic míň. Svižnější tempo   se často vytrácí, čímž přináší k   divákově smůle několik nudných míst. Film   moc slávy a úspěchu nepobral a asi ani není   divu.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2021
Italská prázdninová komedie, která se   paradoxně odehrává na Francouzské riviéře.   Jak napovídá český název filmu, v zápletce   se jedná většinou o svádění žen v   přímořském středisku Cannes a lze prozradit,   že neúspěšné. Na celé čáře zvítězí   "nedobytné" ženy a jeden transvestita.   Tři sicilští muži vyrazí do Francie rovněž   s diplomatickým úkolem, ale více se chtějí   povyrazit a zapomenout na nudu v rodném   provinčním městečku. Ve filmu se objeví   krásné pláže a přímořské promenády v   Cannes, s úrovní humoru je to už poněkud   horší. Nicméně mezinárodní obsazení s   několika hvězdami milovníkům a pamětníkům   filmů padesátých a šedesátých let vše   vynahradí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ivan Passer

Passer Ivan

Naposled navštívené:
Ivan Passer

Passer Ivan