Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Donbas

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.2% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2019
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2020
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.12.2019
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2020
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2019
m.king
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.8.2019
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.9.2019
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.8.2019
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2020
casesik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.8.2019
griph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.8.2019
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.8.2019
PavellH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.12.2019
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.7.2020
Aleister
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.7.2018
CharlieCh
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2019
mikiba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.8.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16208minih16208Poklad rytíře Miloty (1989) 
n
minih50404minih50404Ztracený prapor (2001) [TV film] 
The Lost Battalion n
minih56251minih56251Pták s křišťálovým peřím (1970) 
L'uccello dalle piume di cristallo n
minih41292minih41292Královské výkupné (2005) 
King's Ransom n
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih49056minih49056Malá Velká Británie v USA (2008) [TV seriál] 
Little Britain USA n
minih156825minih156825Věčně tvá nevěrná (2018) 
Věčně tvá nevěrná n
minih13267minih13267My tři a pes z Pětipes (1971) 
My tři a pes z Pětipes n
minih26513minih26513Královna Alžběta (1998) 
Elizabeth n
minih145389minih145389Legenda o Timovi neboli chlapci, který prodal svůj smích (2016) 
Timm Thaler oder Das verkaufte Lachen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.2 % (17)
6   - MildaX
8   - Zimmy871
1   - Jarda.ftr
7   - MysteryIll
6   - Scifista
2   - m.king
1   - gorous
3   - mrakoslap
8   - thornhill
3   - casesik
1   - griph
1   - Jelinek1
1   - PavellH
2   - orimkacsir
7   - Aleister
10 - CharlieCh
3   - mikiba
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 172243
Osobností: 669835
Fotografií: 683340
Plakátů: 326011
Obsahů a biografií: 157985

Poslední komentáře

Wolverine (2013)

Wolverine
Příběh opět začíná   historickou událostí,   tentokrát v Japonsku v   momentě shození atomové   pumy na Hirošimu, čímž   nám je striktně dáno více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Police (2020)

Police
Těžký propagandistický   francouzský film na téma   ochrany ilegálních   imigrantů a míchání ras   mezi černochy a běloškami.   Po tomhle i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

The Final Battle: Part 1 (2017) ...

The Final Battle: Part 1
Stejně nejlepší jsou   vždycky ty návraty k   začátkům. Zase je to jen   Henry, kdo věří a všechny   postavy se vrací. Jen je   trochu více Zlých královen.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Mandy - Kult pomsty (2018)

Mandy - Kult pomsty
Co se k takovému filmu dá   říct či napsat. Je to jenom   další z řady   podprůměrných nebo slabě   průměrných řezničin,   kterými víc a víc více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Melancholie (2011)

kamera

Melancholie
Tento film natočil asi někdo   s roztroušenou sklerózou.   Myslím, že stativ vynalezli   pár století po Kristovi, tak   bože proč ho nepoužil? :D   nedokoukal jsem, sorry

Autor: LadisH | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení