Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Don't Knock Twice
POZOR, SPOILER

Mladá žena Jess se právě setkává se svou dcerou Chloe, která jí byla kdysi odebrána kvůli tomu, že měla Jess problémy s drogami. Chloe však matinku pěkně setře a žádá ji, aby přestala otravovat.

Pak jsou s kamarádem Dannym u dveří do starého domu. Zde bydlela žena, která byla údajně čarodějnice. Ta je mrtvá, ale v domě je prý démon. Když někdo zaklepe poprvé, probudí se, když podruhé démon vstane z mrtvých. A Chloe tvrdí, že tam bydlela jen žena, která unesla dítě Michaela. Přesto však na dveře dva krát zaklepe. Danny má pak podivné vidiny a nakonec mizí. Chloe také začne vidět věci nahánějící hrůzu, a tak se sebere a nastěhuje k matce. Jenže vidinám neunikne. Také její matka vidí starou ženu plakat u zdi, a když na ni Jess promluví, žena se podřízne. Pak sem přichází Tira se svým batoletem, protože stojí modelem Jess, která dělá sochy. Ta údajně vidí kolem Chloe temnotu, proto ihned odchází.
Jako další přijde detektiv Boardman. Ten zná Chloe z dřívějška, když dorážela na babici, která měla unést Michaela.

Dále se dějí věci podivné - a něco zničí Jessicinu pracovnu. Jasně že podezřelá je Chloe. Nyní jsou již obě ženy vtaženy do zlých osidel a Jess napadne vyhledat Tiru. Ta jí poradí, aby našla skutečného únosce Michaela a zlým silám jej předhodila. Jess se zděšením zjistí, že Michaela velmi dobře znal detektiv Boardman. Ona sama vnikne do osudného domu, kde nejprve šlápne na prkno s hřebíky a pak zde začíná svůj boj. Jenže končí na policejní stanici, kde ji vyslýchá právě Boardman. Jess mu sdělí své podezření a on odchází.

Přímo ze zadržovací cely je pak Jess vtažena znovu do osidel zla, kde svede svou závěrečnou bitvu a pokusí se zbavit pronásledování. Při tom míní zachránit svou dceru. Jenže to nebude jen tak a Jess čeká ještě pár velkých překvapení.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Don't Knock Twice
Po několika letech je Jess (Katee Sackhoff) konečně připravená na boj o svou dceru, kterou jí odebrali. Chloe (Lucy Boynton) není příliš nadšená, že o ni po tolika letech matka začala mít zájem. Chloe je nezvladatelná mladá žena, která se kvůli své nerozvážnosti rozhodne se svým kamarádem navštívit opuštěný dům v jejich okolí. Dům to není ledajaký, protože se o něm říká, že v něm žije čarodějnice, a když zaklepeš na její dveře dvakrát, tím ji probudíš a ona neustane, dokud nezabije všechny, kdo ji probudili. Chloe pochopitelně na dveře zaklepe a tím na sebe uvrhne kletbu. Začíná ve svém okolí cítit něčí přítomnost, a proto se rozhodne, že se nastěhuje do domu ke své matce, kde by mohla být v bezpečí. Ale čarodějnice nehodlá přestat, její jedinou možnou nadějí je Jess, která by Chloe mohla zachránit.


Autor: hledaseniki

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v Orient expresu (1974)

14:20 - 16:25

81 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

15:00 - 15:50

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

11 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

11 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Fritzi Ridgeway

Ridgeway Fritzi

Naposled navštívené:
Fritzi Ridgeway

Ridgeway Fritzi