reklama
 
ohodnotit

Dolly - Vraždící duch

Dolly Dearest

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Dolly - Vraždící duch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2005
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2011
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2005
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2007
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2016
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.11.2013
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
mishka.3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2009
pursulus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20232minih20232Škola základ života (1938) 
Škola základ života n
minih40043minih40043Jízda na střele (2004) 
Riding the Bullet n
minih43699minih43699V jako vítězství (1984) [TV seriál] 
"V" n
minih60282minih60282Ostrov zapomnění (2002) 
Demon Island n
minih10463minih10463Komisař Rex (1994) [TV seriál] 
Kommissar Rex n
minih41393minih41393Policajt drábem (1973) 
Piedone lo sbirro n
minih44168minih44168Houbičky (2006) 
Shrooms n
minih29028minih29028Smrtelná kořist (1987) 
Deadly Prey n
minih67898minih67898Zkažená úča (2011) 
Bad Teacher n
minih29757minih29757Čistá duše (2001) 
A Beautiful Mind n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 %
3   - 261972
8   - AGAMEMNON
5   - marci22
7   - Kycky
8   - Ingrid
8   - smíšek
6   - 151974
3   - ASPHALT
8   - Medousek
9   - mishka.3
4   - pursulus

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

10:50 - 11:45

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

73 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.085/0.052