Zari
ohodnotit

Dokonalá loupež

Den of Thieves

Další název:
Dokonalý záťah; Doupě zločinu; Dokonalá lúpež; Criminal Squad
Rok:
2018
Délka:
140 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Dokonalá loupež
POZOR, SPOILER

Je přepadeno auto, ve kterém se vozí peníze. Jenže se to zvrtne a dojde k přestřelce. Jeden z lupičů je mrtev, druzí prchají i s autem. Teprve když se ukryjí, uvidíme, že je auto zcela prázdné. Akci velel muž jménem Ray Merrimen.

Na místo přichází nejdrsnější polda, zvaný Big Nick. Ten sebere Dennieho. To je ten, co při loupeži řídil auto. Dennie je dotažen na pokoj a tam je ne zrovna něžně vyslechnut. Bohužel, je pouze šofér a oni mu v bandě prý nic neříkají. Takže toho moc neví. Tak z něj alespoň vytáhnou něco z minulosti.

Nick přijde domů a manželka od něj odchází. Kvůli jedné SMS zprávě omylem nesprávně zaslané.

Nick dává dohromady poznatky své i svých lidí a banda zatím plánuje vyloupení banky, která se vyloupit nedá. Jde o pobočku federální banky. Přestála již padesát tři pokusů, ale nikdo nepřešel ani přes halu, jak tvrdí Merrimen. Dennie tam však něco propašuje a uloží na záchodě pod strop.

Nick provokuje Raye v přítomnosti Dennieho. Takže ten upadne v nemilost svého šéfa a ten na něj zatlačí. Vystrašený muž řekne vše, co ví, a Merriman jej přesto bere. Dokonce mu poručí, aby sdělil protistraně termín loupeže. Tím termínem je pátek.

Ray a Nick se setkají znova, a to u Rayovy dívky. Nic nenasvědčuje tomu, že by to Merrimena nějak iritovalo.

A už je zde pátek a akce se rozjela. Rayovi muži vniknou do banky a dělají tu pořádnou rotyku. Požadují také výkupné. Nick jako první pochopí, že tady jde o něco naprosto jiného. Hlavní děj se odehraje někde naprosto jinde. Jenže to už je pozdě bycha honit, tak Nick alespoň míní sejmout Merrimena. Poté co mu zraní Rayovi muži pár kolegů, se vydává sám do boje, i když ví, že může přijít o krk.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Dokonalá loupež
Barman v podniku, kde je levné pití, velké a chutné steaky a pěkné striptérky, sbírá pomalu a jistě informace k vyloupení federální banky. K němu do podniku chodí převážně policisté a úředníci ze jmenované banky, kteří se po pár pivech dokáží pěkně odvázat a ledacos povědět. Stačí říct: „Pivo je na mě“ a už to jede. Když má dostatek informací, tak kontaktuje bývalého kámoše vojáka a společně naplánují zdánlivě nemožné - vyloupení federální banky.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Dokonalá loupež
Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členů elitní policejní jednotky, která se postaví do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. Ti mají v plánu zdánlivě nemožný cíl – vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky Spojených států amerických.

Zdroj: Magic Box


Popis / Obsah / Info k filmu Dokonalá loupež
Mesto anjelov Los Angeles má už nejaký ten piatok naozaj nelichotivú prezývku... Svetová metropola bankových lúpeží. A rozhodne nie bezdôvodne. Vlastne... Jedna šialená lúpež práve prebieha! Skupinka po zuby ozbrojených maskovaných mužov krátko pred svitaním prepadla obrnený transportér, ktorý slúži na prevoz peňazí z kasína do banky - akcia však nejde celkom podľa plánu a chlapom vedeným bývalým elitným vojakom Rayom Merrimenom (Pablo Schreiber) sa rýchlo vymkne spod kontroly... Vyšetrovanie krvavej prestrelky, po ktorej štyria muži skončia v márnici a šiesti s vážnymi zraneniami v nemocnici, má na starosti drsný šéf kriminálky Nick O'Brien (Gerard Butler) so svojím tímom. Nick nemá medzi chlapmi na nesprávnej strane zákona práve najlepšiu povesť, je totiž povestný tým, že často balansuje na hrane zákona – a nemenej často ju aj prekročí -, aby dostal zlých chlapcov, ktorí urobili tú osudovú chybu, že začali vystrkovať rožky v jeho revíri. A dostal pritom neznamená len pred súd a za mreže... Nečudo, že keď si Nick so svojimi mužmi „pozve na koberček“ bezvýznamného darebáka Donnieho (O'Shea Jackson Jr.), ktorý robí Merrimenovmu gangu pri akciách šoféra, netrvá dlho a Donnie zaspieva. Použiteľná je však jediná informácia - dátum ďalšej lúpeže. Nickovi a jeho tímu sa síce aj tak podarí vypátrať, kde sa Merrimen a jeho partia chystajú zaútočiť nabudúce – v pobočke Centrálnej banky Spojených štátov amerických -, no ani jeho protivníci nie sú hlúpi, a tak to, kto bude mať v tejto špinavej hre viac šťastia, je zatiaľ vo hviezdach...

Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:50

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

71 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

36 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

61 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vlado Müller

Müller Vlado

Naposled navštívené:
Vlado Müller

Müller Vlado