reklama
 
ohodnotit

Dobrý voják Frigo

Doughboys

Další název:
The Big Shot; Forward March
Rok:
1930
Délka:
79 minut
„Naivní a bohatý mladý muž se kvůli dívce nevědomky upíše armádě...“

Celkové hodnocení filmu Dobrý voják Frigo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2011
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67329minih67329Zip (1978) 
n
minih43277minih43277Miss Potter (2006) 
Miss Potter n
minih48546minih48546Legenda o mém synovi (2007) [TV film] 
My Boy Jack n
minih25310minih25310Montiho čardáš (1989) 
n
minih84505minih84505Ahoj, musím už jít (2012) 
Hello I Must Be Going n
minih7064minih7064Dva na cestě (1967) 
Two for the Road n
minih37058minih37058Lakomec (1980) 
L avare n
minih31952minih31952Srdce v Atlantidě (2001) 
Heart's in Atlantis n
minih18746minih18746Seznam smrti (1993) 
The Hit List n
minih54643minih54643Baron od zdymadla (1960) 
Le baron de l'écluse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.1 %
9   - curil
8   - Erkul
9   - davidek
9   - Jarda.ftr
6   - Tominko
10 - Dagfra3
10 - Hanzelka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622343
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.432