reklama
 
ohodnotit

Dobrý voják Frigo

Doughboys

Další název:
The Big Shot; Forward March
Rok:
1930
Délka:
79 minut
„Naivní a bohatý mladý muž se kvůli dívce nevědomky upíše armádě...“

Celkové hodnocení filmu Dobrý voják Frigo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.6.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2011
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2008
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.12.2014
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih32129minih32129Nenávist (1960) 
n
minih19595minih19595Stará panna (1972) 
La Vieille fille n
minih3322minih3322Atlantic City (1980) 
Atlantic City n
minih6103minih6103Děs v prádelně (1994) 
The Mangler n
minih12665minih12665Mlčení šunek (1993) 
Silenzio dei prosciutti, Il n
minih11440minih11440Lidé jako ty (1960) 
Lidé jako ty n
minih113551minih113551Spravedlivý (2011) 
Les robins des pauvres n
minih100870minih100870Zachraňte Chrise (2001) [TV film] 
A Town Without Christmas n
minih67679minih67679Erwin Rommel (2006) [DVD] 
Rommel - Bojovník, Poražený, Spiklenec n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.1 % (7)
9   - curil
8   - Erkul
9   - davidek
9   - Jarda.ftr
6   - Tominko
10 - Dagfra3
10 - Hanzelka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151300
Osobností: 635391
Fotografií: 575947
Plakátů: 273986
Obsahů a biografií: 139075

Poslední komentáře

Krycí jméno Holec (2016)

Krycí jméno Holec
Pomalé, utahané,   nezáživné. Ano retro doba   60. let je vystihnuta dobře,   k tomu ladí i hudba, máme   zde pár odvážnějších   erotických více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pokoj 1408 (2007)

PROCESOR!

Pokoj 1408
Spisovatel, který se živí   mimo jiném tím, že píše o   strašidelných pokojích v   hotelích, ve kterých došlo   k tragickým událostem,   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

9 hráčů se smrtí (2005)

PROCESOR!

9 hráčů se smrtí
Manželé, kněz, policajt,   tenistka, raper, návrhář,   odsouzená a tanečnice jsou   uvězněni v domě. Všichni   byli uneseni. Jsou kýmsi   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Instinkt zabíjet (2008)

Instinkt zabíjet
Britský snímek ´The   Vanguard´, což by se dalo   přeložit asi jako   ´Předvoj´, je snímkem   velmi diskutabilním. Jedná   se o další   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Phillips (2013)

Kapitán Phillips
Svůj pohled na tento snímek   musím rozdělit na dva póly.   Tím kladným je výkon Toma   Hankse, emoce až na dřeň,   lokace a technické   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.263/0.225