reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství Bucharoo Banzai napříč osmou dimenzí

The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension

Další název:
Buckaroo Banzai - 8. dimenze; The Adventures of Buckaroo Banzai
Rok:
1984
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství Bucharoo Banzai napříč osmou dimenzí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.4.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2009
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2016
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21801minih21801Útěk do Mexika (1994) 
The Getaway n
minih27473minih27473Tajemství pod hladinou (1995) 
Magic In The Water n
minih69670minih69670Doba ledová 4: Země v pohybu (2012) 
Ice Age: Continental Drift n
minih30305minih30305Blaho paní Blossomové (1968) 
The Bliss of Mrs. Blossom n
minih128977minih128977Black Mass: Špinavá hra (2015) 
Black Mass n
minih23804minih23804Zhoubná vášeň (1992) 
Unlawful Entry n
minih14531minih14531Nový Karate Kid (1994) 
The Next Karate Kid n
minih35424minih35424Poslání (2001) 
The Order n
minih43521minih43521Koloběžka první (1984) [TV film] 
Koloběžka první n
minih41191minih41191Šéfe, to je věc! (1982) [TV film] 
Šéfe, to je věc! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 %
4   - curil
4   - pataamat
6   - Prasoid
7   - Lynette
6   - decepticon
4   - oulisna
7   - rosta12
7   - zazrakpave
4   - MysteryIll
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.412