reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Do posledného dychu

Rok:
1976
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
20.8.1976
„Dobrodružný příběh o mladých manželích, kteří v těžkých podmínkách splnili svoje poslání“

Celkové hodnocení filmu Do posledného dychu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.5.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2012
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40062minih40062Lidé z Mogadoru (1972) [TV seriál] 
Les Gens de Mogador n
minih38882minih38882Federal Protection (2002) 
Federal Protection n
minih40324minih40324Zpět k pramenům (2005) [TV seriál] 
Zpět k pramenům n
minih52481minih52481A falu jegyzöje (1986) [TV film] 
A falu jegyzöje n
minih133560minih133560Nejlepší přítel (2015) [TV film] 
A Girl's Best Friend n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih74526minih74526To mi řekla Lila (2004) 
Lila dit ça n
minih31224minih31224Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985) 
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf n
minih9643minih9643Jezabel (1938) 
Jezebel n
minih113108minih113108Uličníci (1957) 
Les mistons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 %
7   - cicis
4   - curil
6   - hvezdyn
6   - R.RICKIE
9   - whack
6   - lejtenant
6   - MaKy92z
8   - Milicent
7   - rosta12
7   - ceskytulak
6   - tvo
6   - blackpoint
7   - Tominko

TV Program

ČT1 - Smrt lorda Edgwara (2000) [TV ...

21:45 - 23:24

69 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: S tajfunem...

22:50 - 23:35

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:35 - 23:30

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:35 - 23:25

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140635
Osobností: 602794
Fotografií: 521019
Plakátů: 252320
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Žádnému soudnému člověku se to nemůže líbit

Svět pod hlavou
Tak jsem to vydržel asi půl   hodiny a pak jsem ten   největší odpad roku musel   přestat sledovat. Tvůrci   snad žehrají na to, že snad   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

nej

Sebevražedný oddíl
nejlepší super mega husty   film je to muj   nejoblíbenější film zkuste   hlavně 12-15 let ale je i pro   starší film jsem si moc   užil a více >

Autor: mark1423 | Hodnocení: 10 / 10

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.466