Zari
ohodnotit

Divoký grizly [TV film]

Wild Grizzly

Další název:
Grizzly
Rok:
2000
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Divoký grizly
Město Pine Lake žije z turistického ruchu. Koná se městská schůze, při které se občané ohrazují, proti žití medvědí rodinky, sice v zajetí, ale ve městě. Nikdo z občanů ale netuší, že medvědi mají do tří dnů umřít a starosta Sam s Harlanem Adamsem z toho budou mít zisk.

Během protestů proti medvědům přijíždí do města Rachel Hardingová se svým synem Joshem. Rachel zde koupila obchod se starožitnostmi, ale Josh není nadšený ani stěhováním, ani novou živností své matky. Nechá ji vybalovat věci a rozjede se na obhlídku města. Je na celé město naštvaný, a když je u cedule se jménem města, začne po ní házet kameny. Bohužel se jedním kamenem strefí do auta strážce parku Franka Bradforda. Josh nechce, aby to řekl matce, tak se spolu domluví, že Johs bude Frankovi pomáhat se staráním o medvědy, čímž si odpracuje rozbité sklo. Josh má zvířata i přírodu rád a práce s medvědy se mu líbí. Brzy se Josh seznámí i s Bradfordovou dcerou Terri. Ta ho navštíví a po jejím odchodu Josh zjistí, že si zapomněl u medvědů discmana. Když se pro něj vrací, potká se s Harlanem a Earlem, kteří ho vyděsí. Vrátnému řekne, proč přišel, vezme si své věci a odchází. Earl ale odkóduje dveře a medvědici vypustí ven a ta na útěku z azylu zraní vrátného.

Frank ráno vyslýchá Joshe, který přísahá, že medvědici nevypustil, a navíc jim vysvětluje, proč je mrzutá. Josh zjistil, že má bolavý zub, a proto je agresivnější. Frank povolá na pomoc znalce medvědů Jacka Bucka, uzavřou město i provoz na přilehlých komunikacích a vydají se medvědici hledat...

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Divoký grizly
Z rezervace unikl za podivných okolností obrovský grizzly, který začíná svým řáděním děsit malé horské městečko Pine Lake. A protože situace je stále vážnější, musí někdo vyrazit do okolních lesů a něco s tím udělat. Městečko ochromené strachem najme prostřednictvím rangera Frank Bradforda experta na divokou zvěř stopaře Jacka Bucka, aby medvěda dopadl. Mezitím vyrazí do hor také Harlan Adams s vlastní pátrací skupinou, aby medvěda našli a zabili. Nejsou však jediní. Do lesa se vydává také šestnáctiletý Josh Harding, městský kluk, který se přistěhoval teprve nedávno. Přestože se ještě nesmířil se smrtí otce a má značné problémy s okolím, které si poněkud nespravedlivě vybíjí na sympatické Terry, jenž se mu snaží stát kamarádkou, jako jediný chce medvědovi pomoci, protože si jako jeden z mála dal práci zjistit, proč medvěd z rezervace unikl a proč je agresivní. Jako poslední se do lesů vydává Joshova matka Rachel, když zjistí, že její syn zmizel a zjistí kam se poděl. Vydá se ho hledat, ale sama se přitom ztratí a zřítí se do opuštěné důlní šachty, ve které si pouhou náhodou udělal nové doupě také uprchlý grizzly. Začíná boj s časem, ve kterém se Josh s pomocí Franka a Jacka snaží zachránit medvěda před Harlanem a jeho lovci a současně zachránit Rachel před medvědem, nejnebezpečnějším zabijákem americké divočiny.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

14 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

44 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

74 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Reklama