Jeden svět
ohodnotit

Divnolidi

Žánr:
Rok:
2015
Délka:
18 minut
„studentský film“

Obsah filmu Divnolidi

 
Hlavní hrdinkou filmu Divnolidi je dospívající dívka Matylda, která má doma jedno velké tajemství. Že nejsou tak úplně normální rodina je téměř hned jasné, ale kde je pravda? A je to opravdu takové tajemství? A nakonec-je větší blázen Matylda nebo její otec?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
Typ filmu: Krátký

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jardiv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.4.2019
Chutnalo
Něco vám řeknu. Jak je mým zvykem, filmeček   jsem si pustil k jídlu (měl jsem rybí prsty s   vařeným bramborem a majonézou). A docela jsem   se bavil – ať už netečností znuděné matky,   která snad za celou dobu nepromluvila, anebo   dobře vystiženými upocenými dialogy   dospívajících. Ty mi připomněly léta   prvních lásek: když už se mi tehdá podařilo   vylákat nějaké děvče na rande, šel jsem s   ním také na procházku, jenomže ani né tak z   romantiky, jako kvůli tomu, že jsem neměl   prachy na kavárnu nebo cukrárnu.
Takže mi   vlastně na filmu paradoxně vadila jen skříň   se svým tajemstvím. Asi jsem teda něco   nepochopil, podle mě to i bez ní mohla být   roztomilá etuda o trochu divné rodince. Tím   pádem jsem vstával po titulcích od stolu s   nepříjemným pocitem, že mi něco uniklo... jo,   a jídlo? To mi chutnalo!


Hodnocení:n12345678910
Divnolidi (2015)Divnolidi (2015)Divnolidi (2015)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10