reklama
 
ohodnotit

Dívka z údolí

Valley Girl

Rok:
1983
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Dívka z údolí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
prvosenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2012
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.12.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.5.2011
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2011
aknel95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih151319minih151319O šesti ošklivých princeznách (1969) [TV inscenace] 
O šesti ošklivých princeznách n
minih48207minih48207Kancl (2005) [TV seriál] 
The Office n
minih39491minih39491Gejša (2005) 
Memoirs of a Geisha n
minih75967minih75967Jednačtyřicetiletý panic (2010) [Video] 
The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It n
minih157607minih157607Maminčin seznam (2016) 
Mum's List n
minih69223minih69223Kouzelníci (2010) 
Het geheim n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih148110minih148110Vánoční lov (2013) [TV film] 
Christmas Bounty n
minih111102minih11110210 minut od pláže (2010) [TV film] 
À 10 minutes de la plage n
minih24903minih24903O závod s měsícem (1984) 
Racing with the Moon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 % (13)
5   - curil
7   - prvosenka
7   - RM
3   - Mlapiska
4   - MysteryIll
9   - oulisna
10 - miroslav22
5   - rosta12
7   - tvo
7   - renya007
1   - Moniika
9   - nienne
10 - aknel95
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Ip Man: Zrození legendy (2010)

Ip Man: Zrození legendy
Na prvé dva filmy s Donnie   Yenom to nemá, on tam   jednoducho chýba a nepomahá   ani Sammo Hung. Aspoňže   súboje sú zdarilé a   zápletka má dramatický   náboj.

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.272/0.217