reklama
 
ohodnotit

Dívka z údolí

Valley Girl

Rok:
1983
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Dívka z údolí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
prvosenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2012
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.10.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.8.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2009
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.5.2011
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2011
aknel95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n
minih78532minih78532Nedůstojná smrt (2008) [TV film] 
The Governor's Wife n
minih19788minih19788Strom na dřeváky (1978) 
L'albero degli zoccoli n
minih56774minih56774Kdyby všichni chlapi světa (1955) 
Si tous les gars du monde n
minih24960minih24960Jménem IRA (1996) 
Some Mother´s Son n
minih133125minih133125Nuda per Satana (1974) 
Nuda per Satana n
minih36641minih36641Chladnokrevně (2003) 
Confidence n
minih131579minih131579Únos Freddy Heinekena (2015) 
Kidnapping Mr. Heineken n
minih85049minih85049Tělo (2003) 
Cialo n
minih66151minih66151Looper (2012) 
Looper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 %
5   - curil
7   - prvosenka
7   - RM
3   - Mlapiska
9   - oulisna
4   - MysteryIll
5   - rosta12
10 - miroslav22
7   - tvo
7   - renya007
1   - Moniika
9   - nienne
10 - aknel95

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2004) [TV seriá...

15:05 - 15:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

89 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.205