reklama
 
ohodnotit

Dillinger

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
102 minut
„Zákon na něj byl krátký. Amerika zmítaná ekonomickou depresí ho uctívala jako boha. A on dělal vše proto, aby jeho sláva nikdy nezanikla. John Dillinger, zabiják, vrah a lupič.“

Celkové hodnocení filmu Dillinger

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2011
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2016
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2015
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
celadin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47152minih47152Sissi a Yetti (2007) 
Lissi und der wilde Kaiser n
minih39827minih39827Těžké časy (2004) 
Doing Hard Time n
minih37127minih37127Jak básníci neztrácejí naději (2003) 
Jak básníci neztrácejí naději n
minih55370minih55370Auschwitz - Birkenau (2008) 
n
minih39224minih39224Zabijáci (2004) 
Pour le plaisir n
minih27960minih27960Zygfryd (1986) 
Zygfryd n
minih29254minih29254Evoluce (2001) 
Evolution n
minih49964minih49964Skalpel v rukou bílé mafie (1973) 
Bisturi, la mafia bianca n
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n
minih36044minih36044Věc - Cosa Nostra (1971) 
Cose di Cosa Nostra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
7   - Snura
8   - R.RICKIE
8   - oulisna
7   - rosta12
10 - michaldoko
6   - red.mann
8   - kapelnik
3   - pan_opicka
9   - celadin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.602/0.567