Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Díky za ty dary

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2016
Několik postav chodící na   skupinovou terapii kvůli   závislosti na sexu a jejich   životní osudy a trápení. O   tom je tento snímek na   sociální téma, který   překypuje lidstvím,   životních tragédií a   dalších různých   mrzutostí. Poklidný   umělecký dojem je ze snímku   patrný, ale k artu to má   přeci jen ještě nějaký   kus cesty. Dané téma je   však k zamyšlení a na   určité cílené lidi svým   způsobem i moralizující.   Citlivé téma je poukazováno   vcelku jemně a dá se říci,   že hlavní myšlenku si tento   počin nese velice   příznačně. I když tu   několik vtipných momentů   je, o nic zábavného se ve   své podstatě vůbec   nejedná. Tvůrci tímto   poukázali na fakt, že i   závislost na sexu je problém   jako každá jiná závislost   a že lidé tímto trpící to   taktéž nemají v životě   pranic jednoduché.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.8.2017
Newyorčané se léčí ze   závislosti na sexu... Asi je   třeba to celé brát jako   jednu velkou komedii s   vážnějšími momenty nebo   naopak vážné drama s   občasnými komediálními   prvky. Zatím jsem se   nerozhodl. Ale možná je to   film hlavně o sdílení (tak   jako je v původním názvu   filmu) a vzájemné pomoci,   když má ten druhý problém.   Z tohoto pohledu je film   nejpřínosnější.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2013
Závislost na sexu
Thanks for sharing je film o   závislých lidech na sexu.To   samo o sobě je zajímavé   téma,abych tohle drama   viděl.Nejedná se však o   komedii,ikdyž pár vtipných   momentů se najde.
Asi   po třetině snímku jsem měl   chuť film vypnout.Prostě   samé vyznávání se na   sezeních závisláků a   nebylo nic,co by mě nějak   vtáhlo do děje.Pak jsem se   se všemi hlavními hrdiny   vžil a jim právě nastali   velké problémy,jaký   běžný život   rozdává,když to nejméně   čekáte.Ten pocit,že musíte   něco důležitého   vyřešit,poprat se s   nejistým osudem a   nevědomí,že nevíte,jak   vše dopadne,to mě   přikovalo,abych viděl   nelehké lidské osudy a   pomáhání si v nouzi.Takže   nakonec jsem shlédnul   zajímavý,hezký film a   to,že byl někdo závislý na   sexu nehrálo až tak velkou   roli v komediální,ani   dramatické rovině.
Za   mě 75/100

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kolo plné hvězd (2011) [TV poř...

10:35 - 11:30

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Francie, má láska

11:20 - 12:20

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:25 - 12:25

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
James Mayberry

Mayberry James

Naposled navštívené:
James Mayberry

Mayberry James