Cerven
ohodnotit

Diana: Poslední cesta [TV film]

The Murder of Princess Diana

Další název:
Diana: The Final Journey / Princezná Diana - Pravda o jej smrti (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
88 minut
„Opravdu byla šokující smrt princezny Diany jen nešťastnou náhodou?“

Komentáře k filmu Diana: Poslední cesta

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.4.2019
Kult princezny Diany trvá.   Kolik už bylo natočeno   zbytečných filmů s   konspiračnímu teoriemi o   havárii auta a smrti   princezny. Pro mě jde i o   nesympatickou postavu, jako   většina privilegovaných   osobností z podobných   kruhů. V příběhu se   řeší nesmyslné závěry   smrti šlechtičny, které   jsou až k smíchu. Jsem si   vědom, že podobných filmů   o Dianě bude ještě   natočeno hafo a najdou si   své věrné diváky, kteří   obdivují pomazané hlavy a   dívají se na přímé   přenosy svatby princů a   princezen trvající někdy i   několik hodin. Ale každý   má svůj vkus...   Vyšetřování smrti   princezny a havárie bylo   seriozně ukončeno s   logickým vysvětlením, ale   snad navždy budou existovat   přiblblé konspirace.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.11.2013
Novinářka Rachel je svědkem   posledních chvil princezny   Diany. Vyslovuje pochybnosti,   zda to s její smrtí bylo   tak, jak bylo prezentováno,   ovšem její verzi nechce   nikdo věřit.
Ale   Rachel chce pátrat na   vlastní pěst.
janka29
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2015
Veľmi zaujímavý film a   skutočnosť o smrti Diany-   bola to jedna výnimočná   žena!!! Neuveriteľne, že   takto dopadla...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama