Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Deník Anny Frankové

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Souhlasím s Angelitos....
...a jejím všeříkajícím   komentářem. Tento film jsem   viděla pouze jedinkrát před   dlouhým časem, ale docela   mne nutil přemýšlet.   Později jsem si přečetla   také knihu, k níž není co   dodat...číst řádky   výpovědi dospívající   dívenky, jíž osud a   zejména tvrdý nacistický   režim vyměřil tak málo   času na tomto světě, to   musí prostě chytit za srdce.   Navíc nejde o žádnou   hollywoodskou vymyšlenost na   city diváků, ale bohužel o   skutečný reálný osud, z   něhož by si měl vzít   ponaučení každý, kdo v   životě trvá na zbytečných   malichernostech a odvrací se   od skutečných hodnot a   vážení si svého života.
Angelitos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2008
Myslím, že tento film by   měli vidět všichni (a   hlavně také Ti, kteří   nečtou moc rádi). Příběh   několika málo lidí, kteří   nechtěli zemřít v   koncentračním táboře, a   proto se skrývali přes   neuvěřitelné dva roky v   malém prostoru. Tady se   odvíjí život dospívající   dívky, která si v tomto   období píše deník, a my   můžeme díky němu do tohoto   období nahlédnout. Popisuje   krutost války a Hitlera, ale   také všechny své pocity -   jaké je to skrývat se a   nemoct se nadechnout   čerstvého vzduchu. Po celou   dobu příběhu je tady stále   naděje, že jednou bude   dospělá a bude moci dělat   vše, co chce. Je tu naděje,   že válka skončí, a že   všichni budou osovobozeni.   Dokonce, i když jsem podle   knížky a začátku věděla,   jak vše dopadne, pořád jsem   naivně doufala, že tento   příběh bude mít svůj   happyend.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

7 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

52 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ničivá síla (Deadly Force)

Ničivá síla
Deadly Force

Naposled navštívené:
Ničivá síla (Deadly Force)

Ničivá síla
Deadly Force