reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Deník Anny Frankové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 89% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.4.2009
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.3.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2015
Angelitos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.6.2008
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45233minih45233Dobrodruh (1967) 
L'avventuriero n
minih72335minih72335Můj život bez vás (2011) 
Et soudain, tout le monde me manque n
minih79893minih79893V temnotě (2011) 
In Darkness n
minih59491minih59491Královna psanců (1934) 
Lorna Doone n
minih25278minih25278Tři mušketýři (1935) 
The Three Musketeers n
minih52508minih52508Záhady Slavičího domu (1983) [TV seriál] 
Shroud for a Nightingale n
minih34278minih34278Síla obrazů - Leni Riefenstahl (1993) 
Die Macht der Bilder: Leni Riefenstahl n
minih3238minih3238Armáda stínů (1969) 
L' armée des ombres n
minih72989minih72989Zralá láska (2008) 
Lovely, Still n
minih24797minih24797Věrni zůstaneme (1988) 
Vernymi Ostaněmsja n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

89 %
8   - curil
9   - clara.bow
9   - pataamat
10 - Petra.Barb
8   - fred.appl
10 - dederon
8   - Johnny1
8   - red.mann
10 - Angelitos
9   - helzapopin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.592/0.565