reklama
 
ohodnotit

Den, kdy unesli papeže [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
84 minut
„Petr Nárožný a Radovan Lukavský v komedii, v níž zdaleka nejde jen o bláznivý únos.“

Celkové hodnocení filmu Den, kdy unesli papeže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.6% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2014
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.8.2018
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2018
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2011
Petr406
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2013
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2018
anneri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2014
Dzorden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2014
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2010
adalpri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2015
Lucanus001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2013
Clamera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.1.2014
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.9.2009
filmog
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.5.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59198minih59198Don't Stop (2012) 
DonT Stop n
minih87904minih87904Freud - tajná vášeň (1962) 
Freud n
minih12438minih12438Milenci z Pont-Neuf (1991) 
Les Amants du Pont Neuf n
minih46497minih46497Gabriel: Anděl pomsty (2007) 
Gabriel n
minih2821minih2821All That Jazz (1979) 
All That Jazz n
minih107626minih107626Přežijí jen milenci (2013) [2k digital] 
Only Lovers Left Alive n
minih153210minih153210Sushi z East Side (2014) 
East Side Sushi n
minih13368minih13368Na pytlácké stezce (1979) 
Na pytlácké stezce n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih27660minih27660Montana (1997) 
Montana n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.6 % (24)
6   - curil
8   - Erkul
7   - jarda53
8   - green-tea
7   - REKBRIT
9   - melakara
3   - Xpojntman
9   - fred.appl
7   - Kycky
6   - Lasy
8   - sakro
6   - rosta12
10 - Petr406
8   - me22dec
7   - Bape
8   - MetelskuBl
6   - anneri
9   - Dzorden
8   - antoninses
7   - adalpri
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.327/0.288